Rev’it jas

 

Rev It jas

Functioneel, comfortabel en stijlvol, er is niet veel voor nodig om een Rev’it jas te herkennen. De jassen bieden optimale bescherming, terwijl het design de coolfactor van motorrijders versterkt. Niets voor niets heeft Rev’it de afgelopen jaren diverse design awards gewonnen. Wij bieden dan ook een uitgebreid assortiment aan Rev’it jassen. Of u nu op het circuit rijdt of iedere week met de motor naar uw werk gaat, bij ons kunt u een Rev’it jas kopen die past bij uw rijstijl!

De juist Rev’it jas kopen

Rev’it jassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren. De juiste Rev’it jas vinden is dan ook best een uitdaging. Wat voor type motorrijder u ook bent, het hebben van een goed passende en beschermende motorjas is noodzakelijk. Wat voor u de juiste Rev’it jas is, is afhankelijk van wat voor type motorrijder u bent. Zo is de ene Rev’it jas meer geschikt voor een een rechte zithouding en de andere Rev’it jas voor de wat sportievere zithouding. Ook speelt bij de juiste Rev’it jas kopen het gebruik van de motor een rol. Wanneer u uw motor gebruikt voor woon-werkverkeer heeft u andere eisen dan wanneer u een Rev’it jas zoekt voor een motorvakantie.

Innovatie voorop

Een Rev’it jas, het is het beste van eigen bodem. Rev’it staat voor kwaliteit in materiaalkeuze, perfecte afwerking en heeft een uitstekende pasvorm. De Nederlander Ivan Vos heeft het motorkledingmerk in 1995 opgericht met de ambitie om de perfecte motorkleding te ontwikkelen voor elk type motorrijder. Innovatie staat daarbij voorop en daarom doet Rev’it onderzoek op het hoogste niveau. Dat vertaalt zich in innovatieve motorkleding, waaronder een Rev’it jas. Het merk heeft als doel wereldwijd erkend te worden als leidend merk in motorkleding. Rev’it is hard op weg dit doel te bereiken, want het is ‘s werelds snelst groeiende motorkledingmerk.

Rev’it jas kopen

Wilt u een Rev’it jas kopen? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Hier vindt u textiele en leren motorjassen voor mannen, vrouwen en kinderen. Bijkomend voordeel: wij verzenden gratis bij besteding boven de € 50,-. Langskomen in onze motorkledingwinkel kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom aan de Industrieweg 25 in Rogat (Meppel). Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan motorkleding, waaronder Rev’it jassen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 0522 – 44 38 20 of kleding@gebbenmotoren.nl. Voor elke type motorrijden hebben wij de juiste Rev’it jas met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Rev It jas kopen

Gebben Motoren: het adres voor het kopen van motoren (o.a. van Yamaha motor), motorkleding (o.a. handschoenen, jassen, motorpakken, jeans van Rev’it motorkleding), helmen (HJC, Shark en Bell) en meer!