Motorkleding kopen

motorkledingWilt u nieuwe motorkleding kopen? Bij Gebben Motoren kunt u terecht voor alles op het gebied van motormode. Met de juiste kleding zorgt u voor meer veiligheid en comfort tijdens het motorrijden. Wat voor kleding wilt u graag aanschaffen? Gaat u voor leren motorkleding? Of heeft u een voorkeur voor textiel? Met onze uitgebreide collectie is de kans groot dat u slaagt voor nieuwe motorkleding!

Maak een proefrit voor meer zekerheid

Naast motorkleding kopen kunt u bij ons ook terecht voor helmen, motorlaarzen en allerlei motoraccessoires. Wilt u graag een nieuwe motorhelm kopen? Zorg er dan voor dat de helm goed past. Dit zorgt niet alleen voor meer veiligheid op de motor, maar ook voor meer comfort. Weet u al voor welk design u gaat? Of kunt u nog wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een geschikte helm? Gebben Motoren adviseert u graag verder. Ook krijgt u bij ons de mogelijkheid om een proefrit te maken met een helm. Op deze manier weet u ook meteen of de helm voldoet aan uw verwachtingen.

Verleng de levensduur

Wist u al dat u de levensduur van uw motorkleding kunt verlengen door de kleding goed te onderhouden? Kiest u bijvoorbeeld voor een leren motorpak van bijvoorbeeld het merk Rev’it? Dan kunt u het pak gemakkelijk schoonmaken met een (vochtig) microvezeldoekje en eventueel wat vloeibare groene zeep. Meer weten over het onderhoud? Lees dan ons advies voor het onderhouden van motorkleding.

Wat is de beste motorkleding om te kopen?

Een vraag die wij veel krijgen is: “Wat is de beste motorkleding?” De beste motorkleding is veilig, comfortabel en van goede kwaliteit. In de collectie van Gebben Motoren vindt u de beste motorkleding van alle grote merken. Populaire merken die wij verkopen zijn onder andere Rev’it , Oakly, HJC, SharkBell, Macna, Alpinestars, Fox en Kenny. U vindt in ons assortiment onder andere handschoenen, jassen, motorpakken en jeans.

Online motorkleding kopen?

Heeft u al een merk op het oog? In de webshop van Gebben Motoren kunt u eenvoudig de beste motorkleding kopen. Ook bent u welkom in onze winkel aan de Industrieweg 25 in Rogat. Heeft u nog vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact op met de dames van onze kledingshop. Wij helpen u graag verder wanneer u geschikte motorkleding wilt kopen.