Werkplaats

De Gebben Motoren werkplaats, biedt vakmanschap en snelle service

Vakmanschap, perfectionisme, efficiency en korte wachttijden dus een snelle service, dat is kenmerkend voor de werkplaats van Gebben Motoren. Een team dat bestaat uit 8 vakmensen, allrounders met ieder hun eigen specialisme. Uw  reparatie, onderhoudsbeurt of schadeherstel is bij hen in goede handen. Uw motor staat altijd binnen, in een droge en verwarmde ruimte en wordt met zorg behandeld.

Reparatie en onderhoud aan alle grote merken

Wij beschikken zowel over de kennis en kunde als de (digitale) apparatuur om alle onderhoud en reparaties uit te voeren aan alle merken motoren zoals o.a.: Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki, BMW, Aprilia, Ducati, KTM, Beta, Polaris, Harley-Davidson en Triumph en Ducati.

Professionals

De technische innovatie in de motorsport is enorm. Door regelmatig cursussen en workshops te volgen zijn onze vakmensen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Tevens delen de chef-werkplaats en de ervaren 1e monteurs van Gebben Motoren graag hun kennis met jong talent. Gebben biedt stageplekken aan leerling-monteurs.

 

  

Was- en poetsservice

Als u een motor aanschaft bij Gebben Motoren, of uw motor wordt afgeleverd na een onderhoudsbeurt of uitgebreide winterbeurt, dan wordt deze gewassen en gepoetst. Weer een typisch voorbeeld van de uitstekende service!

 

Vraag aan de Werkplaats

  • Wat kunnen Arjan Lugtmeier en zijn mannen voor u doen?
  • Vul hier uw telefoonnummer in waar u overdag bereikbaar bent. Het liefst uw 06. Standaard reageren wij via uw mailadres.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gebben Motoren: het adres voor het kopen van motoren (o.a. van Yamaha motor), motorkleding (o.a. handschoenen, jassen, motorpakken van Rev’it motorkleding), helmen (HJC, Shark en Bell) en meer!