Publicatiedatum 21-02-24

YAMAHA EXPERIENCE DAY 17 MEI 2024

Yamaha Experience days 2024

YAMAHA EXPERIENCE DAY: ADRENALINE, SNELHEID EN AVONTUUR

TIJDENS DE YAMAHA EXPERIENCE DAY OP 17 MEI IN ASSEN KOMEN ADRENALINE, SNELHEID EN AVONTUUR SAMEN. OF JE NU EEN CIRCUIT-RACER, EEN TOERLIEFHEBBER OF EEN OFFROAD AVONTURIER BENT, TIJDENS DE YAMAHA EXPERIENCE DAYS VIND JE ALLES WAT JE ZOEKT.


Welke wereld kies jij?

De Yamaha Experience Days zijn inmiddels niet meer weg te denken en zorgen voor een onvergetelijke dag voor alle Yamaha liefhebbers. De Yamaha Experienc Day vindt plaats op 17 mei 2024 bij het TT Circuit van Assen in Nederland.

 

Hoe werkt het?

  1. Kies een wereld waaraan jij wilt deelnemen:
    ROAD – Demo Ride Tour
    OFFROAD – Ténéré Tour of de eBike Experience
    CIRCUIT – Track Day
  2. Vul je gegevens in
  3. En meld je aan!


Bereid je voor op een unieke ervaring!

De Yamaha Experience Days zijn gratis* toegankelijk voor iedereen. Deelnemen aan de Demo Ride Tour, eBike Experience en de Ténéré Tour is gratis, maar vol is vol dus reserveer snel jouw tijdslot en motorfiets!
*Voor de Yamaha Track Days wordt er wel een bijdrage gevraagd.

 

Ebike Experience

Yamaha eBike Experience:

Nieuw! De eBike Experience zal dit jaar ook aanwezig zijn bij de Yamaha Experience Days. Ervaar nu zelf het comfort van de elektrische Yamaha fietsen en ontdek fietsen op zijn best. Verken de natuur, doorkruis stedelijke landschappen of trotseer uitdagende terreinen – met een eBike ontdek je de vrijheid van grenzeloos fietsplezier. Reserveer nu jouw tijdslot!

Boek via de volgende link de eBike Experience: https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/experience/yamaha-ebike-experience/

 

Yamaha Track Days:

Duik in een dag vol sensatie tijdens onze exclusieve Track Days! Of je nu een ervaren rijder bent of gewoon de sensatie van het circuit wilt ervaren, deze dag biedt jou de ultieme kans. Voel de kracht van jouw motor tijdens deze unieke ervaring met gelijkgestemde Yamaha-enthousiastelingen. De Yamaha Track Days zijn exclusief voor Yamaha-rijders.

Boek via de volgende link de Yamaha track day: https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/experience/track-days/

Yamaha Ténéré Tour:

Voor de avontuurlijke geesten onder ons is er een speciale offroad route die je meeneemt op offroad routes in de omgeving van het circuit, hier begint het avontuur buiten de gebaande paden. Stap in de wereld van de Ténéré, ontdek de mogelijkheden van eindeloos reizen en beleef het gevoel van totale vrijheid op de verschillende Ténéré 700 modellen. Tijdens de Yamaha Experience Days op 3 mei bij het Circuit van Mettet in België en op 17 mei bij het TT Circuit Assen in Nederland zal de Ténéré Tour aanwezig zijn voor uitdagende proefritten op zowel verharde en onverharde wegen. Iedere proefrit wordt begeleid door een team professionals en is voor iedereen toegankelijk* (met of zonder ervaring). Een proefrit duurt ongeveer 45 minuten. Reserveer nu jouw tijdslot!

Boek via de volgende linke de Yamaha Ténéré tour: https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/experience/tenere-tour/

 

Yamaha Demo Ride Tour:

Tijdens de Yamaha Demo Ride tour staat toeren centraal. De goed gevulde Yamaha Demo Ride truck zal aanwezig tijdens de Yamaha Experience Days met de nieuwe en bestaande motoren**. Zo kun jij deze modellen uitgebreid ervaren. Een proefrit, in de omgeving van het circuit, duurt ongeveer 45 minuten. Grijp nu jouw kans om – geheel vrijblijvend – Yamaha’s indrukwekkende modellenvloot te bekijken en proefritten te maken.

Boek via de volgende link de Yamaha demo ride tour: https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/experience/demo-ride-tour/