Over Gebben Motoren

Gebben Motoren Rogat, grootste Yamaha dealer van Nederland

Gebben Motoren is een begrip op het gebied van de in- en verkoop van motoren. Is de grootste en meest toonaangevende Yamaha dealer van Nederland en in- en verkoopt ook alle andere merken zoals o.a.: Honda, Kawasaki, Suzuki, BMW, Ducati,  Aprilia, KTM, Polaris, Beta, Husqvarna, Gas-Gas, Moto-Guzzi, Harley-Davidson en Triumph.

Werkplaats, magazijn, kledingshop
Onze werkplaats is bemand met vakkundige medewerkers, zij voeren reparaties uit aan alle grote merken en worden ondersteund door ons onderdelenmagazijn van waaruit vele onderdelen en accessoires uit voorraad leverbaar zijn. Op de eerste verdieping vindt u de royale kledingshop met een zeer breed assortiment. Van motorpak tot helm (HJC, Shark en Bell) en van handschoenen tot sokken. Voor zowel de weg- als voor de crossrijders bieden wij een breed scala aanverwante artikelen. Rev’it handschoenen, Rev’it jeans, Rev’it jas, en Rev’it motorpak, het is een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod Rev’it motorkleding. Daarnaast verkopen wij ook motorkleding van andere bekende merken.

Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht
Al drie generaties lang is de naam Gebben onlosmakelijk verbonden met de motorwereld. Het leveren van kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht vinden wij vanzelfsprekend en dat wordt gewaardeerd. Wij hebben dan ook een grote trouwe klantenkring in heel Nederland en ver daarbuiten.

Winkelt u liever online?
Dan nodigen wij u van harte uit om onze uitgebreide webshop te bezoeken. Uiteraard bent u ook dan verzekerd van onze uitstekende service.

De showroom in Rogat is ‘the place tot be’ voor elke motorrijder.

Welkom bij Gebben Motoren!

 

 

Logo Gebben Motoren