Publicatiedatum 05-11-22

YAMAHA XMAX 300 TECH MAX 2023

YAMAHA XMAX300 TECH MAX

Met zijn uitstekende prestaties in combinatie met een dynamisch uiterlijk en toonaangevende functionaliteit is de XMAX 300 Tech MAX de duidelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar de ultieme rijervaring. En nu tilt Yamaha deze sportieve motorscooter naar een hoger niveau met een volledig nieuw model dat nog veel meer biedt.

 

Hoofdeigenschappen

 

4,2-inch TFT-kleurenscherm

4,2 INCH TFT KLEURENSCHERM

Het geheel nieuwe instrumentenpaneel bevat een 4,2-inch TFT-kleurenscherm voor nog meer functionaliteit. Boven het hoofddisplay bevindt zich een aparte 3,2-inch LDD-snelheidsmeter. Met de schakelaars op het linker stuurpaneel kun je van scherm wisselen en kiezen uit allerlei infotainment met meerdere thema’s, waardoor elke rit een nieuwe dimensie krijgt.


Smartphone-connectiviteit

SMARTPHONE CONNECTIVITEIT

Wanneer je op de nieuwe XMAX 300 Tech MAX rijdt, ben je via de gratis MyRide-app altijd in contact met vrienden, familie en collega’s. Dankzij een ingebouwde Communication Control Unit (CCU) kun je gemakkelijk je smartphone koppelen aan het voertuig en meldingen van oproepen en berichten zien. Maar je kunt ook naar muziek* luisteren, toegang krijgen tot een breed scala aan informatie en meer, en dat allemaal via het 4,2-inch TFT-kleurenscherm. (* Voor het beantwoorden van oproepen en/of het luisteren naar muziek is een via Bluetooth® aangesloten headset nodig).


Navigatiesysteem via smartphone

Het nieuwe 4,2-inch TFT-infotainment kleurenscherm ondersteunt een Garminnavigatiesysteem* met gebruik van de Garmin StreetCross-app. Zodra je de bestemming hebt ingesteld, kun je in- en uitzoomen met de schakelaars op het stuur en heb je toegang tot real time verkeersinformatie, de resterende afstand, de geschatte aankomsttijd en meer. (* De navigatie-app is in sommige landen niet beschikbaar. Informatie over snelheidsbeperkingen, verkeer, enz. wordt in sommige landen en regio’s niet verstrekt. Het is ook mogelijk dat de gegevens over snelheidsbeperkingen niet tijdig worden bijgewerkt en dat de snelheidsbeperkingen veranderen naargelang het tijdstip, zoals in schoolzones of rond bouwplaatsen.)


Dynamisch kuipwerkontwerp
DYNAMISCHE KUIPWERKONTWERP

De XMAX 300 Tech MAX heeft dynamisch en futuristisch nieuw kuipwerk met een strak silhouet. De meer gehoekte voorkuip en opnieuw ontworpen vorkkappen benadrukken het pure MAX
DNA van deze motorscooter en door de nieuw gecontoureerde 3D-boemerang zijkappen met motorwarmteafvoer is deze motorscooter een indrukwekkende blikvanger op straat.


Radicale X-vormige koplamp

RADICALE X VORMIGE KOPLAMP

Deze hoogwaardige premium motorscooter heeft een opvallend nieuw uiterlijk met een opvallende X-vormige LED-koplamp en nieuw ontworpen contourverlichting waardoor iedere voorganger weet dat er een XMAX aankomt. De futuristische look wordt versterkt door de dubbele LED-achterlichten die een X-vorm vormen met geïntegreerde knipperlichten die perfect passen bij het dynamisch nieuwe kuipwerkontwerp.


Hoog gemonteerde knipperlichten voor
HOOG GEMONTEERDE KNIPPERLICHTEN VOOR

Het dynamisch nieuwe kuipwerk is uitgerust met nieuwe hooggeplaatste LED-knipperlichten voor die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook zijn bedoeld voor meer zichtbaarheid voor andere weggebruikers in drukke verkeerssituaties.

Volledige LED-verlichting

VOLLEDIGE LED VERLICHTING

Tot de premium specificaties van de XMAX 300 Tech MAX behoren een X-vormige LED-koplamp en LED-contourverlichting, alsmede dubbele LED-achterlichten met geïntegreerde LED-knipperlichten achter, die de futuristische en dynamische uitstraling onderstrepen.


Nieuwe zadelvorm met bekleding in lederen stijl
NIEUWE ZADELVORM MET BEKLEDING IN IEDEREN STIJL

Een nieuw ontworpen zadel zorgt voor meer rijcomfort en dankzij een betere ergonomie kunnen benen makkelijker op de grond gezet worden. De Tech MAX-exclusieve lederen zadelbekleding met gouden accentstiksel wordt aangevuld door met leer afgewerkte polstering. Dit zorgt voor een gecoördineerde look die de indrukwekkende specificaties van deze sportieve motorscooter versterkt.


Opbergruimte voor 2 integraalhelmen

OPBERGRUIMTE VOOR 2 INTERGRAALHELMEN

Het ruime opbergvak onder het zadel biedt plaats aan 2 integraalhelmen* wanneer je geparkeerd staat -en onderweg is deze ruimte ideaal om van alles en nog wat mee te nemen, van sportspullen en persoonlijke artikelen tot proviand of afhaalmaaltijden. (*Afhankelijk van het model helm.)


300 cc EURO5 Blue Core-motorblok

300 CC EURO5 BLUE CORE MOTORBLOK

Yamaha’s geavanceerde Blue Core-technologie maximaliseert het vermogen, terwijl het brandstofverbruik tot een minimum wordt beperkt. XMAX 300 Tech MAX zuinige EURO5 300 cc eencilinder vloeistofgekoelde motor levert opwindende presentaties voor snel en efficiënt dagelijks woon-werkverkeer samen met veel plezier in het weekend.


Traction Control Systeem (TCS)

TRACTION CONTROL SYSTEEM (TCS)

Tractie controle is standaard op de XMAX 300 Tech MAX en is ontworpen voor meer vertrouwen op natte of gladde wegen. De geavanceerde elektronica grijpt onmiddellijk in om de aandrijfkracht op het achterwiel te verminderen als neiging ot slippen wordt gedetecteerd, waardoor elke rit aangenamer wordt.


Smart Key-systeem voor starten zonder sleutel
SMART KEY SYSTEEM VOOR STARTEN ZONDER SLEUTEL

Yamaha’s Smart Key-systeem voor starten zonder sleutel maakt elke rit eenvoudiger en comfortabeler. Wanneer je de Smart Key bij je hebt, kan de XMAX 300 Tech MAX eenvoudig worden ontgrendeld en gestart -en de brandstof- en opbergvakken zijn sleutel loos toegankelijk. Je kunt je motorscooter ook gemakkelijk vinden in een volle parkeergarage door op de afstandsbediening te drukken.


Verstelbaar scherm en stuur

VERSTELBAAR SCHERM EN STUUR

De XMAX 300 Tech MAX kan gemakkelijk worden aangepast aan verschillende rijstijlen en lichaamsbouw. Je kunt het scherm in hoge of lage stand zetten en stuur in je eigen voorkeurspositie. En met de ruime treeplanken en het opnieuw ontworpen zadel kun je altijd je ideale rijpositie vinden.


Tech MAX afwerking

TECH MAX AFWERKING

De hoogwaardige specificaties van de Tech MAX omvat een in lederen stijl bekleed zadel van hoge kwaliteit en bijpassende in lederen stijl beklede opbergvakdeksel voor en echte trotse eigenaar. Exclusieve onderdelen zijn onder meer aluminium voetplaten en aluminium spiegelhouders, evenals een satijn-verchroomd inzetstuk in het zadel en Tech MAX aluminium emblemen op de kuipdelen.


Speciale Tech MAX-kleurstellingen

XMAX 300 Tech MAX is verkrijgbaar in speciale kleuren die de premium status versterken. Naast de reeks exclusieve kenmerken zijn geselecteerde kuipwerkdelen op dit model behandeld met een speciale semi-metallic glanzende afwerking die de exclusiviteit van deze sportieve high-end motorscooter onderstreept.