Publicatiedatum 29-10-22

YAMAHA MT-07 2023

YAMAHA MT-07 - ICON BLUE

Find your Darkness

Het nieuwste model heeft een 5-inch TFT-scherm met schakelbare schermstijlen en smartphone-connectiviteit. En de verfijnde EU5-conforme motor geeft je nog meer lineaire respons met een stoer uitlaatgeluid.

Qua stijl is de MT-07 een echte headturner. Het opvallende kuipwerk is voorzien van dubbele, vleugelvormige luchtinlaten en compacte LED-verlichting. Dit alles zorgt voor een gedurfde en futuristische look met hetzelfde DNA als alle andere Yamaha Hyper Naked-modellen. En met de natuurlijke ergonomie, toegankelijke zithoogte en flexibele zithouding is dit de ultieme motorfiets voor dagelijks gebruik!


Hoofdeigenschappen

HET ONTWERP VAN DE VOLGENDE GENERATIE

Het ontwerp van de volgende generatie

Om het grote koppel en de kracht van de MT-07 visueel te benadrukken, is de luchtstroom als thema verwerkt in de vormgeving van het zijaanzicht. Het MTdesign voelt organischer en volwassener aan, en onderstreept het pure Hyper Naked-karakter met zijn compacte ontwerp, geïntegreerde verlichting en pure kuipwerkontwerp.

 

 

 

5 INCH TFT SCHERM MET SMARTPHONE CONNECTIVITEIT

 

5-Inch TFT-scherm met smartphone-connectiviteit

Het nieuwe 5-inch TFT-instrumentenpaneel van de MT-07 kan naar wens worden ingesteld op het Street thema of het Touring thema. Dankzij de smartphone-connectiviteit via de gratis MyRide-app, kun je alle inkomende oproepen en berichtmeldingen op het TFT-scherm bekijken. Bovendien kun je alle belangrijke parameters van de motor ets via de app controleren.

 

 

 

CP2 EU5 MOTORBLOK VAN 690 CC MET EEN HOOG KOPPEL

 

CP2 EU5 motorblok van 690 cc met hoog koppel

Deze 2-cilinder is ontwikkeld met de Yamaha Crossplane-technologie en voldoet volledig aan de EU5-norm. Hij geeft dezelfde boeiende motorrespons en hetzelfde karakter met gebruiksvriendelijke prestaties en een verbeterd motorgeluid.

 

 

 

ASSERTIEVE ZITHOUDING

Assertieve zithouding

Het conische aluminium stuur is aan elke kant 15 mm breder voor een assertievere rijhouding. Daardoor voelt dit model meer als een ‘big bike’, terwijl het prettige rijgedrag toch behouden blijft.

 

 

 

LED PROJECTORVERLICHTING

 

LED-projectorverlichting

Compacte LED-verlichting geeft ’s nachts heldere, krachtige verlichting. De LED-projectorkoplamp voor groot- en dimlicht kenmerkt het typerende MT-design en verbetert het zicht.

 

 

 

GROOT FORMAAT DUBBELE SCHIJFREM VOOR

 

Groot formaat dubbele schijfrem vóór

Voor de ultieme bediening en controle bij alle snelheden is de MT-07 uitgerust met dubbele remschijven van 298 mm met een grote diameter vóór. De 4-pot remklauwen leveren een progressieve remwerking zonder extra onafgeveerd gewicht. Deze best verkochte Hyper Naked is speciaal ontworpen met de hoogste mate van controle als uitgangspunt. De dubbele 298 mm voorschijven en 4-pot remklauwen leveren een progressieve remkracht bij alle snelheden.

 

 

 

NIEUWE GENERATIE BANDEN

 

 

Nieuwe generatie banden

De Michelin Road 5-banden bieden sportieve rijeigenschappen op alle niveaus en vooral bij slechte wegomstandigheden en slecht weer. Een extra pluspunt is de langere levensduur van de banden.

 

 

 

LED RICHTINGAANWIJZERS

 

 

 

LED-richtingaanwijzers

LED-richtingaanwijzers voor en achter met grote lichtsterkte zorgen voor een modern, compact beeld en zijn duidelijk zichtbaar voor het andere verkeer.

 

 

 

KLEUR, GRAPICS EN AFWERKING

 

 

Kleur, graphics en afwerking

De nieuwste kleuren en graphics zetten nog steeds de toon en worden ondersteund door verfijnde details: verduisterde onderdelen waaronder de rem-/koppelingshendels, plus nettere bedrading in de cockpit.

 

 

 

 

YAMAHA MT-07 2023 - ICON BLUE YAMAH MT-07 2023 - CYAN STORM YAMAHA MT-07 2023 - TECH BLACK