Revit motorkleding kopen

Rev It motorkleding

Wilt u graag Revit motorkleding kopen? Dan bent u bij Gebben Motoren aan het juiste adres. Revit motorkleding staat garant voor kwalitatieve, maar goed geprijsde motorkleding. Revit motorkleding wordt gemaakt volgens de laatste standaard op het gebied van veiligheid, zichtbaarheid en comfort. Of het nou om een lederen of textiel pak van Revit gaat, overal is evenveel aandacht aan besteed door de Revit ingenieurs. Niet voor niets wordt de motorkleding van Revit dan ook veel verkocht bij Gebben Motoren!

Over Revit motorkleding

Binnen de markt van motorkleding staat Revit bekend om innovatieve, functionele en stijlvolle motorkleding. De Nederlander Ivan Vos heeft het merk in 1995 opgericht met de ambitie om de perfecte motorkleding te ontwikkelen voor elk type motorrijder. Revit besteed hiervoor veel aandacht aan onderzoek, om zo de kleding constant te verbeteren en innovatieve producten te blijven ontwikkelen. Het doel hierbij is altijd dat de kleding het motorrijden comfortabeler en veiliger moet maken. Hiervoor is Revit al verschillende samenwerkingen aangegaan, zoals met Ducati, Yamaha en Gore-Tex. Of je je nu op het circuit bevindt, graag op onherbergzame terreinen rijdt of gewoon met de motor naar je werk wilt, met de Revit motorkleding vind je altijd de motorkleding die bij jouw rijstijl past!

Revit motorkleding producten

Wanneer u Revit motorkleding wilt kopen, kunt u door de ruime collectie altijd iets vinden wat bij uw persoonlijke stijl past. Zo kunt u een Revit motorpak, Revit jas of Revit broek in verschillende stijlen kopen. Denk hierbij aan toer, adventure, urban en sportief. Voor de sportieve rijder is er bijvoorbeeld een Revit Motorpak die gemaakt is van heel soepel Monaco Performance rundleer. Deze pakken beschikken over veel technische eigenschappen zoals grip pads, titanium sliders, Kevlar stretch, engineered skin en nog veel meer. Ook voor Revit handschoenen, welke bekend staan om duurzaamheid en goede pasvorm, bent u bij ons aan het juiste adres!

Revit motorkleding kopen bij Gebben Motoren

Bij Gebben Motoren vindt u altijd een ruim assortiment aan Revit Motorkleding. Maar welk materiaal en design kiest u? Onze ervaren medewerkers adviseren u hier graag over, zodat u de juiste keus kunt maken. Bekijk het gehele Revit aanbod in onze webshop of kom naar onze royale kledingshop. Wij zijn te vinden aan de Industrieweg 25 in Rogat (Meppel). Heeft u vragen over onze Revit collectie? Neem dan gerust contact op via 0522 – 443820.

Rev It motorkleding kopen

Gebben Motoren: het adres voor het kopen van motoren (o.a. van Yamaha motor), motorkleding (o.a. handschoenen, jassen, motorpakken, jeans van Rev’it motorkleding), helmen (HJC, Shark en Bell) en meer!