Kledingshop Gebben Motoren

Kledingshop Gebben Motoren, grote collectie 

Op de 1e etage van Gebben Motoren vindt u de royale kledingafdeling.

U vindt hier een gevarieerde collectie motorkleding en helmen van alle grote merken zoals o.a.; Rev’it (handschoenen, jassen, motorpakken en  jeans) Macna, Evolution, TCX, Alpinestars, Daytona, Forma, IXS, Booster, Bags-Connection, Craft,  Schuberth, HJC, SharkBell, Scorpion, Nolan, Caberg, Nexx,  Arai, Yamaha, Fox, Kenny, Scott, Oakley, EKS, 100%, Progrip en Leatt. Natuurlijk vindt u in de kledingshop  een breed assortiment van motorlaarzen, handschoenen en aanverwante artikelen zoals kledingonderhoudsmiddelen  en vele andere gadgets voor zowel de weg als de cross en off-road.

Helm
Veiligheid voor alles! Daarom is een goed passende helm zeer belangrijk. Welke helm biedt u het juiste comfort en veiligheid? Voor welk materiaal en design kiest u? Het team van de kledingshop adviseert vakkundig én u kunt zelfs een proefrit maken met de helm. Bekijk de grote keuze van diverse merken zoals o.a.: Schuberth, HJC, Shark, Scorpion, Nolan, Nexx, Arai,  Airoh, Suomy, Fox en Kenny.

Kleding
De juiste kleding draagt bij tot de veiligheid en het comfort van het motorrijden. Kiest u textiel of leer? Voor wind- en waterdichte kleding? Wat is het verschil tussen zomer- en winter- of juist ‘in between’ kleding?  Waarom is thermo ondergoed altijd een aanrader? Hoe moet u uw motorkleding onderhouden? Logische vragen die wij graag beantwoorden.

Winkelt u liever online?
U vindt het gehele aanbod ook in onze webshop. Maak gebruik van de maattabellen voor de kleding, het schoeisel en de helm.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door op een foto te klikken of vul het vragenformulier in.

Petra Wobben

Petra Wobben

Mariska Mintjes

Mariska Mintjes

 

 

 

 

 

 

 

Vraag afdeling kleding

  • Heeft U een vraag aan onze afdeling kleding? Stel hem dan aan Petra, Tresia of Mariska.
  • Graag ontvangen wij uw telefoonnummer waar u altijd op bereikbaar bent. Bij voorkeur uw 06. Standaard zullen wij reageren via uw mailadres.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.