Publicatiedatum 03-10-17

Gebben van Venrooy Kawasaki team contracteert Alessandro Lupino

Gebben van Venrooy Kawasaki team contracteert Alessandro Lupino

Het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft voor seizoen 2018 een overeenkomst gesloten met Alessandro Lupino. Met het aantrekken van Lupino haalt het team een zeer ervaren rijder in huis en die in iedere wedstrijd mee kan knokken in de top vijftien van het wereldkampioenschap.

Dit jaar eindigde Lupino op een zestiende plaats in het wereldkampioenschap MXGP en wist drie keer in de top tien te finishen. Het hoogtepunt van het seizoen was de eerste manche in Rusland want hierin wist Lupino sterk zesde te worden.

Lupino en het Gebben van Venrooy Kawasaki team gaan ervoor om samen een stap voorwaarts te zetten zodat hij een vaste waarde in de top vijftien van het sterkste kampioenschap ter wereld wordt.

Naast Lupino zal ook de Fransman Maxime Desprey uit blijven komen voor het Gebben van Venrooy Kawasaki team. Samen hebben ze dit jaar verschillende goede resultaten neer weten te zetten en beiden wilden hier dan ook volgend jaar graag een vervolg aan geven.

Commentaar teameigenaren Ruud van Venrooy en Emile Gebben: ‘’Het contracteren van Alessandro betekent voor ons een stap in de goede richting. Naast het feit dat het een goede rijder is, past hij qua persoonlijkheid ook goed in ons team. Wij zijn zeer blij dat we voor volgend jaar zo’n sterke line up hebben en zien het allemaal met vertrouwen tegemoet.’’