Publicatiedatum 25-11-21

AANMELDEN ONTHULLING NIEUWE YAMAHA R-7 ZATERDAG 27 NOVEMBER

De nieuwe Yamaha R-7 is het nieuwste lid van een modellenfamilie die al ruim 20 jaar motorrijders over de hele wereld in vervoering brengt.

2022 YAMAHA R7

De R7 is stijlvol, snel en wendbaar en combineert sportprestaties met puur motorplezier. De frisse en felle 689 cc CP2-motor met A&S-koppeling levert een koppelrijke acceleratie voor een sensationele rijervaring, zowel op het circuit als op de weg. De voorzijde van de R7 kenmerkt zich door een agressief ’twin-eye’-uiterlijk met een krachtige centrale LED-koplamp. De strakke achterkant en brandstoftank met diepe uitsparingen dragen het pure DNA van de R-serie in zich mee. De hoogwaardige remmen en ophanging van de R7 zorgen voor optimale controle in bochten en bij het remmen. Het ranke kuipwerk van de R7 levert het hoogste niveau van aerodynamische efficiëntie op, terwijl het clip-on-stuur, de verstelbare pedalen en het zadel met bump stop rijders van iedere lengte in een sportieve rijpositie plaatsen. Rijders die het maximale uit hun R7 willen halen, kunnen kiezen voor het optionele Quick Shift Systeem voor naadloos
opschakelen.Wil je de live onthulling meemaken van die supergave Yamaha R7 en een leuk Yamaha Racing Kado ontvangen.
Ontvangst Zaterdag 27 november om 10.30 uur, aanvang 11 uur!!

Kan jij er om welke reden dan ook niet bij zijn, geen stress je kan het altijd volgen via de livestream van ons Facebook account!

Schrijf je dan hieronder in: