Publicatiedatum 16-01-20

4 DAAGSE MOEZELTOUR 1 MEI t/m 4 MEI 2020 GEANNULEERD

Vrijdag 1 mei t/m 4 mei 2020 organiseert Gebben Motoren in samenwerking met Vervolg Trainingen Motorrijden de 4 daagse Moezeltour.

HELAAS HEBBEN WIJ , GEZIEN DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN, MOETEN BESLUITEN DEZE REIS TE ANNULEREN.
MOCHTEN ER OP KORTE TERMIJN POSITIEVE VERANDERINGEN ZIJN, NEMEN WE CONTACT OP MET ALLE AL INGESCHREVEN DEELNEMERS OM TE KIJKEN WELKE MOGELIJKHEDEN ER NOG ZIJN. WIJ STORTEN Z.S.M. HET INSCHRIJFGELD TERUG 

Moezel – Hunsrück – Rijn
Onze voorjaarsreis gaat dot keer naar het gebied Moezel- Hunsrück – Rijn. De ligging van de Hunsrück is uniek: het gebied wordt omsloten door de rivieren de Moezel, Nahe, Saar en Rijn. waar u als motorrijder geheel aan uw trekken zult komen. De Hunsrück is zeer populair bij motorrijders, want het behoort tot de aantrekkelijkste middelgebergtes van Duitsland. Natuur wordt in dit gebied gevormd door bossen, velden en rivierdalen. Kortom een prachtig gebied waar u als motorrijder geheel aan uw trekken zult komen.

Moezelgebied 4-Daagse Moezeltour Gebben Motoren

 

Hotel Zum Löwen, 4-Daagse Moezeltour Gebben Motoren
Hotel Zum Löwen

Dag 1 Op vrijdag 1 mei 2020 vertrekken we vanaf Gebben Motoren te Rogat om vervolgens direct richting onze oosterburen te rijden. Via vlotte stuurwegen rijden we het Münsterland in. Voor ons Nederlanders is Munster belangrijk in onze geschiedenis. Hier is de vrede van Münster getekend, waardoor in 1648 een einde kwam aan de 80 jarige oorlog tussen  Nederland en Spanje. We rijden vervolgens via de oostkant langs het Ruhrgebied, waarbij de drukte van dat gebied wordt gemeden. Na de Ruhr te zijn overgestoken komen we in de randen van het Sauerland. Bij veel motorrijders wel bekend. Na de Biggesee, het grootste en mooiste stuwmeer van Nordrheinland Westfalen, rijden we het Westerwald in. Dit is zoals u zult merken een middengebergte, waardoor het allesbehalve vlak is. Na een kleine 400 kilometers zonder autobahn komen wij aan bij Mozelromantik Hotel “Zum Löwen”, waar voor de liefhebbers een koele Krombacher klaar staat.

Dag 2 en 3 We hebben deze twee dagen een route voor u samengesteld waarin alle facetten van dit gebied vertegenwoordigd zijn. Bos, rivieren, dalen, wijnvelden, landbouwgebied, klein stukje industrie, de Moezel en de Rijn. Dit is nog maar een kleine opsomming van wat u tijdens deze dagrit zult zien. U zult merken dat juist dit gebied een grote verscheidenheid aan omgeving en afwisseling biedt. Vooral de toeristische drukte rond de Moezel steekt af tegen de onzettende rust van het achterland. Zo gauw de dalen worden verlaten waan je je snel in een niemandsland. We komen door gezellige rustieke dorpjes en doen ook wat meer bekende grotere plaatsen aan langs de Moezel en Rijn, zoals Cochem, Kobern-Gondorf, Lof, Boppard, de Valwigerberg en St. Goar. Laatstgenoemd is bekend van Die Loreley. Na Lahnstein rijden we door Bad Ems. Hier zijn meerdere leuke terrassen om nog een middagstop in te lassen. Na een heerlijk stuk sturen op beide dagen komen we terug bij ons hotel om af te sluiten met een drankje. De route is vandaag een kleine 300 km. Naar believen is dit vrij gemakkelijk in te korten.

4-Daagse Moezeltour Gebben motoren 4-Daage Moezeltour Gebben Motoren

Dag 3 Na een stevig ontbijt gaan we vandaag weer een prachtig stuk langs de Moezel rijden. We zullen de Valwigerberg niet vergeten, want vanaf hier kun je de rivier van bovenaf bekijken. Via de parel van dit gebied, het bij veel Nederlanders overbekende Cochem, rijden we een heerlijk rustig stuurgebied in. Dit gebied ligt aan de rand van de Eifel. Bij Sinzig komen we bij de laatste Rijn-oversteek, vanaf hier rijden we weer naar  het terras van ons hotel om deze geweldige dag met een lekker drankje af te sluiten.

4-Daagse Moezeltour Gebben Motoren

Dag 4 Aan al het goede komt helaas een eind……..Dit zal zeer zeker voor u van toepassing zijn na deze vier dagen sturen in het gebied van Moezel-Hunsrück – Rijn. We vertrekken bijtijds om ook deze laatste dag weer heerlijk te toeren. Net als op de heenweg vermijden we in Duitsland zoveel mogelijk de autobahn (wilt u echter snel naar huis, dan biedt de route gelegenheid om eerder af te slaan en via de snelweg naar huis te rijden).

 

VTM TrainReisbegeleiders van VTMTrain:
De groep zal worden onderverdeeld in toer- en sportrijders. Elke groep van circa 10 motoren krijgt een eigen reisbegeleider, dit zijn allemaal ervaren, enthousiaste motorrijders die hun sporen verdiend hebben in het begeleiden van toertochten.


Start:
Op vrijdag 1 mei 2020 verwelkomt Gebben Motoren u om  8.00 uur in het pand aan de Industrieweg 25 te Rogat. We starten ca. 9.00 uur.


Motorcheck:
Ca. 3 weken voor aanvang van de tourtocht is het mogelijk een gratis werkplaats-check uit te laten voeren, zo weet u zeker dat uw motor klaar is voor een lekker lang weekend toeren. Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de werkplaats.


Prijzen:
Totaalprijs 4-daagse Moezeltour incl. ontbijt, diner € 349,- pp.*
Toeslag 1-persoonskamer € 20,- p/dag.*
*exclusief plaatselijke Kurtaxe en oversteek veerpont

Roadbook:
De route en algemene informatie ontvangt u een aantal weken voor aanvang. De route kan ook digitaal worden aangeleverd mits wij in het bezit zijn van uw e-mail adres, de digitale route is geschikt voor Garmin en TomTom navigatiesysteem

LET OP:
NOG SLECHTS 2 2-PERSOONSKAMERS OP AANVRAAG

Voorwaarden Gebben Travel.