Publicatiedatum 08-02-23

4-DAAGSE LUXEMBURGTOUR 1 – 4 SEPTEMBER 2023

VRIJDAG 1  T/M 4 SEPTEMBER 2023 ORGANISEERT GEBBEN MOTOREN IN SAMENWERKING MET VERVOLG TRAININGEN MOTORRIJDEN DE 4-DAAGSE LUXEMBURGTOUR.

Een prachtige route op de heen- en terugreis voert ons door Zuid Limburg, België, maar ook wip je regelmatig de Duitse grens over.

Overzicht Luxemburg Tour Gebben MotorenLuxemburg:
Officieel het Groothertogdom Luxemburg is een land in het westen van Europa dat grenst aan België, Duitsland en Frankrijk.
Met een oppervlakte van 2.586 km² en met iets meer dan een half miljoen inwoners is het groothertogdom na Malta het kleinste land binnen de Europese Unie.
De hoofdstad en grootste stad van het land is het gelijknamige Luxemburg.
Bij Luxemburg denken we al snel aan een groot land, maar het hele land niet groter is niet groter dan de provincie Drenthe.
Het landschap van Noord naar Zuid is sterk verschillend.
Het noorden grenst aan België en daar vind je de Ardennen.
Dat betekent een rotsachtige bodem, veel bos en uitgesleten rivierbeddingen welke zorgen voor een prachtig gevarieerd landschap.
In het midden vind je veel landbouw want daar vind je bestaat vruchtbare grond.
In het mooie glooiende landschap van het zuiden is meer industrie.
Hier gaan de dorpjes ook al veel op echte Franse dorpjes lijken

Motorrijden in Luxemburg:
Luxemburg is een heerlijk land om te motorrijden.
Hier vind je het betere bochtenwerk en overzichtelijke wegen voorzien van perfect asfalt.
Daar wordt iedere motorrijder blij van!
Naast het mooie bochtenwerk staat Luxemburg bekend om zijn historische burchten, diepe rivierdalen en pittoreske stadjes.
Eén en ander volgt elkaar in hoog tempo op.
Maar ook de ook duistere bossen van het Müllerthal, een onvergetelijk schouwspel van enorme rotspartijen en beter bekend als ‘Klein Zwitserland’ moet je gezien hebben.
Kortom het is heel prettig toeren in Luxemburg, waarbij ook een uitstapje naar de Moezel en de Eiffel zo gemaakt is.

Hotel:
4-DAAGSE EIFFELTOUR 2-5 SEPTEMBER 2022 GEBBEN MOTOREN - VTM TRAIN HAUS HUBERTUSWe overnachten in een hotel Haus Hubertus in de Eiffel, waar we goede ervaringen mee hebben, en dat op slechts 15 minuten rijden van Luxemburg bevindt. Het hotel is gastvrij, gastronomisch en vooral gezellig.

 

Reisbegeleiders van VTMTrain:
De groep zal worden onderverdeeld in toer- en sportrijders. Elke groep van circa 10 motoren krijgt een eigen reisbegeleider, dit zijn allemaal ervaren, enthousiaste motorrijders die hun sporen verdiend hebben in het begeleiden van toertochten.


Start:
Op vrijdag 1 September 2023 verwelkomt Gebben Motoren u om  8.00 uur in het pand aan de Industrieweg 25 te Rogat. We starten ca. 9.00 uur.


Motorcheck:
Ca. 3 weken voor aanvang van de tourtocht is het mogelijk een gratis werkplaats-check uit te laten voeren, zo weet u zeker dat uw motor klaar is voor een lekker lang weekend toeren. Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de werkplaats.


Prijzen:
Totaalprijs 4-daagse Moezeltour incl. ontbijt, diner € 359,- pp.*
Toeslag 1-persoonskamer € 30,- p/dag.*
*exclusief plaatselijke Kurtaxe.

Roadbook:
De digitale route, geschikt voor Garmin en TomTom, en algemene informatie ontvangt u een aantal weken voor aanvang.

 

Helaas zijn wij op dit moment volgeboekt. We hebben om extra kamers gevraagd, mochten die alsnog vrijkomen, dan laten we dat via deze pagina weten. U mag ons ook een mailtje sturen zodat wij dat in de gaten kunnen houden.

Voorwaarden Gebben Travel