Publicatiedatum 16-01-20

4 DAAGSE HARZTOUR 4 – 7 SEPTEMBER 2020

Zoals u van ons gewend bent gaan wij ieder jaar in de maand September op pad. Vrijdag 4 t/m maandag 7 September 2020 organiseert Gebben Motoren in samenwerking met VTM Train de 4 daagse Harztour.

HELAAS HEBBEN WIJ DEZE TOUR MOETEN ANNULEREN I.V.M. CORONA VEILIGHEID.

4 daagse Harztour 4-7 September 2020 Gebben Motoren / VTM TrainDe Harz ligt in het midden van Duitsland en is verdeeld over de Bundesländer Niedersachsen, Sachsen-Anhalt en Thüringen. Een prachtig gebied vol natuur, cultuur en geschiedenis. Onderdeel van de Harz is het Nationalpark Harz. Een natuurpark met uitgestrekte dichte bossen, watervallen, beekjes en meren.

4 Daagse Harztour 4-7 september 2020 Gebben Motoren - VTMTrainDe Harz, groen met mooie vergezichten, beboste hellingen en een glooiend landschap waaraan geen einde lijkt te komen. Voor de natuurliefhebber is het puur genieten in het prachtige middelgebergte landschap, met als top de 1142 m hoge Brocken.

De dagroutes van 300-350 km die u gaat rijden zijn zo afwisselend mogelijk gekozen. Het Harzgebied staat voor bijzonder bochtige wegen met menigmaal een leuke haarspeldbocht

De routes zijn helemaal voorgereden en correct uitgewerkt. Veelal rijden we over kleine bochtige wegen om u te laten genieten van het motorrijden, de natuur en de mooie plaatsjes onderweg.

Een prachtig gebied waar u als motorrijder geheel aan uw trekken zult komen. Naast het genieten van de natuur kunt u ook proeven van de geschiedenis en de oude vakwerkhuizen, kastelen en schilderachtige historische stadjes bewonderen. Een geschiedenis die bol staat van de legenden over heksen en spoken.

4 Daagse Harztour 4-7 september 2020 Gebben MotorenU verblijft in Landhotel Alte Aue te Altenau
Een gemoedelijk, klein, zeer gastvrij en goed onderhouden hotel. U bent hier als gast nog Koning. De medewerkers zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt terwijl u achterover leunt en heerlijk tot rust komt.


Reisbegeleiders van Gebben/VTM Train:
De groep zal worden onderverdeeld in toer-, sporttoer- en sportrijders. Elke groep van circa 10 motoren krijgt een eigen reisbegeleider, dit zijn allemaal ervaren, enthousiaste motorrijders die hun sporen verdiend hebben in het begeleiden van toertochten.


Start:
Op vrijdag 4 mei 2020 verwelkomt Gebben Motoren u rond 8.00 uur in het pand aan de Industrieweg 25 te Rogat. Voor de start kunt u genieten van koffie met koek.


Motor check:
Ca. 3 weken voor aanvang van de tourtocht is het mogelijk een gratis werkplaats check uit te laten voeren, zo weet u zeker dat uw motor klaar is voor een lekker lang weekend toeren. Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de werkplaats van Gebben Motoren. Doe dit ruimschoots op tijd!


Prijzen:
Totaalprijs 4-daagse Harztour incl. ontbijt, diner en zaterdagavond verrassingsmenu € 329,- p.p. Toeslag 1-persoonskamer € 15,- p.p.p.d. (1 persoonskamers zijn uitverkocht) Prijs is exclusief plaatselijke Kurtaxe.


Informatie:
De route en algemene informatie ontvangt u een aantal weken voor aanvang. De route wordt digitaal aangeleverd. Hiervoor dienen wij uiteraard in het bezit te zijn van uw email adres. De digitale route is geschikt voor TomTom en Garmin navigatiesysteem.

Voorwaarden Gebben Travel