Publicatiedatum 13-05-18

YAMAHA MyRide app

Take your ride to the next level!

Yamaha MyRide app

De nieuwe MyRide app is exclusief ontwikkeld door Yamaha en gratis beschikbaar voor elke motorrijder, ongeacht motor- of scootermerk. Met de MyRide app kunt u gedetailleerde informatie over elke rit verzamelen en opslaan. Dankzij de nieuwe Yamaha MyRide app kunnen rijders alle informatie opslaan, van hellingshoek, acceleratie en snelheid tot hoogte en remkracht, waardoor elke trip die u maakt nog interessanter wordt.

Rijders kunnen niet alleen hun eigen rijervaring bekijken en analyseren, ze kunnen ook hun persoonlijke GPS Exchange Format (GPX) bestanden* delen met andere MyRide gebruikers. U kunt ook heel eenvoudig bestanden van andere gebruikers downloaden om hun ritten met die van u te vergelijken. In MyRide kunnen rijders ook foto’s toevoegen aan hun favoriete ritten en hun verhalen en avonturen delen via social media.

Door gedetailleerde informatie over de rijstijl en bestemming op te slaan, kunnen gebruikers van MyRide hun rijvaardigheden verfijnen en verbeteren en meer uit elke rit halen. Rijders kunnen informatie opslaan over elke motor waarop ze rijden en ze kunnen veel nieuwe routes bekijken door GPX-bestanden van andere MyRide gebruikers te downloaden.

U beschikt over de motor. Nu nog de app! Download nu de gratis MyRide app in de App Store of Google Play.

*GPX is een bestandsformaat dat is ontworpen om GPS-gegevens over te brengen naar softwaretoepassingen zoals navigators en GPS-apparaten. Het kan worden gebruikt om routepunten en routes te beschrijven.