Verbouwing en uitbreiding

Verbouwing en uitbreiding

De komende tijd wordt het pand van Gebben Motoren stevig onder handen genomen. Er zal een forse verbouwing en uitbreiding zijn met een nieuw te bouwen pand van ruim 1600m2 en maar liefst 8,5 meter hoog, dat direct tegen het huidige pand wordt aangebouwd. In dit twee verdiepingen tellende pand zal de in -, en export tak van Gebben zijn intrek nemen. Tevens zal in dat pand op de bovenverdieping meer ruimte zijn voor de winterstalling en opslag van motoren.

Royale showroom
De bestaande showroom wordt 270m2 groter en die mooie extra ruimte zal direct bij de voorpui zichtbaar zijn. Het interieur wordt opnieuw ingedeeld. De Crossers, Enduro’s, Quad’s en de brommers verhuizen naar de vernieuwde showroom beneden. Waardoor de bovenverdieping volledig is gereserveerd voor de uitgebreide collectie met motorkleding en accessoires.

Shop-in-shop
De werkplaats krijgt er een werkplek bij en de werkplaatsreceptie zal ook een prominente plek innemen. Ook worden de onderdelen vernieuwend gepresenteerd in een shop- in shop formule.

We staan dus voorlopig in de steigers, maar gedurende de verbouwing is Gebben natuurlijk gewoon open en krijgt u de service die u van ons gewend bent. Voorjaar 2016 is de verbouwing klaar, en zullen wij dat samen met u vieren tijdens de grootste opening!

Hieronder een 3D impressie van de uitbreiding , plattegronden van de nieuwe situatie en foto’s van de voortgang:

Verbouwing en uitbreiding, Gebben_3D-3

 

 

Verbouwing en uitbreiding, Gebben_3D-2Verbouwing en uitbreiding, Gebben_3D-1

 

Foto’s voortgang bouw: