Publicatiedatum 08-02-23

EXCLUSIEVE KOOPAVOND DONDERDAG 16 FEBRUARI 2023

𝐖𝐢𝐣 𝐭𝐫𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐦𝐨𝐭𝐨𝐫𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧 𝐚𝐟 𝐦𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐞 𝐠𝐞𝐤𝐤𝐞 “𝐞𝐱𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐤𝐨𝐨𝐩𝐚𝐯𝐨𝐧𝐝 ” 𝐨𝐩 𝐝𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟔 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢 2023 𝐯𝐚𝐧 𝟏𝟖:𝟎𝟎 𝐭𝐨𝐭 𝟐𝟏:𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫!

EXCLUSIEVE KOOPAVOND DONDERDAG 16 FEBRUARI 2023

Er ligt een cadeautje klaar voor al onze klanten.. En een speciaal cadeau voor de eerste 10 kopende klanten!

We hebben geweldige artikelen in onze sale rekken met kortingen tot wel -70%. Daarnaast geven wij ook nog eens -10% op de nieuwe collecties die inmiddels volop in onze kleding shop hangen. Met topmerken als Revit, IXS, Klan, Halvarssons, Lindstrands, Alpinestars, Kenny, Fox, Yamaha, Kenny, Arai, Schuberth, Scorpion, SPconnect, Moose, Scott, Oakley, etc. heeft u altijd optimale keuze.

TomTom navigatie Gebben MotorenEr is een medewerker van TomTom aanwezig die samen met Peter en Marco klaar staat voor alle vragen en uitleg over navigatie op de motor. Bij aankoop van een TomTom krijgt u: gratis montage op uw motor en gratis TomTom GO navigation app met 3 jaar garantie.

SENA COMMUNICATIE

CARDO COMMUNICATIEU kunt zelf ondervinden wat het gemak is van communicatie in uw helm. Er liggen demo modellen van Sena en Cardo klaar om te proberen. Bij aankoop van een communicatie set bouwen we het gratis in uw helm en koppelen we het evt. met uw telefoon en/of navigatie (t.w.v. €25,-)

SHOEI PERSONAL FITTINGEn alsof dat nog niet genoeg is, doen wij ook een gratis Shoei personal fitting (t.w.v. €60,-) bij uw Shoei helm, ook als u deze in een andere winkel heeft gekocht en nog niet is aangemeten.

Zien we u 16 februari?
De hapjes en drankjes staan voor u klaar!

TEAM GEBBEN MOTOREN