Publicatiedatum 05-01-24

Yamaha in 2023 marktleider op Nederlandse markt voor motorfietsen

Yamaha Marktleider 2023

 

Yamaha verovert in 2023 de toppositie als marktleider voor motorfietsen in Nederland. Met iconische modellen zoals de Ténéré 700, Tracer 9, MT-09 en MT-07, heeft Yamaha niet alleen de harten van particuliere en zakelijke klanten veroverd, maar ook de algehele markt.

Mario Janssen, Country Manager Yamaha Motor Europe, Branche Benelux, deelt zijn vreugde over deze prestatie. Hij benadrukt het harde werk van Yamaha, zowel in Japan als in Europa, evenals de toewijding van de dealers om klanten geweldige producten en ervaringen te bieden.

Yamaha verwelkomt motorliefhebbers in hun familie door het organiseren van populaire evenementen, waaronder de Yamaha Experience Days en de Demo Ride Tour. Janssen benadrukt dat Yamaha wereldwijd een gemeenschap is van mensen die de liefde voor hoogwaardige motorfietsen delen. Hij kijkt uit naar het uitbreiden van deze familie.

Vooruitkijkend naar 2024 blijft Yamaha ambitieus, met gunstige vooruitzichten en de introductie van opwindende nieuwe modellen, waaronder de XSR900GP, een vernieuwde MT-09 en uitbreidingen van de veelzijdige Ténéré 700-lijn.