Publicatiedatum 11-07-23

Yamaha eBikes: Switch ON weeks

Yamaha Switch ON

Switch ON Weeks (actie loopt t/m 31 augustus 2023).

Met de introductie van de nieuwe eBikes van Yamaha in de segmenten Mountainbike, Gravel en Urban is zijn wij klaar voor een nieuw tijdperk voor emissievrije persoonlijke mobiliteit op 2 wielen.
Jij ook?

Plan als eerste in de Benelux nu jouw proefrit bij ons. Wij zullen een leuke route voorbereid hebben waar de fiets het beste getest kan worden. Zien we je snel?

Switch ON WEEKs: Startschot van de Yamaha eBikes in de Benelux
Wij verwelkomen jou graag in de showroom om jou kennis te laten maken met de nieuwste modellen. Ontdek de verschillende kleurstellingen en maten, en vindt het model dat het beste bij jou past.

ACTIE: Nieuwe mobiliteit, voor de hele familie
Om het startshot van de Yamaha eBikes in de Benelux te vieren ontvang je gedurende de Switch ON WEEKs bij aanschaf van een Yamaha eBike een gratis bLU cRU metalen loopfiets voor kinderen*. Dit is de perfecte en ludieke manier voor kinderen om de wereld op twee wielen te ontdekken.

Disclaimer: *De loopfiets wordt twee weken na de levering van de eBike toegestuurd. Bij retour van de Yamaha eBike vervalt de actie en ontvangt je geen gratis loopfiets. Bekijk alle actievoorwaarden op www.yamaha-ebikes.nl

Meer informatie over de verschillende eBikes vindt u hier: https://www.gebbenmotoren.nl/yamaha-ebikes/

Plan nu jouw proefrit! Bel onze verkoopafdeling op 0522 44 38 20 (keuzenummer 1) voor een afspraak.