Publicatiedatum 13-06-23

YAMAHA NEO’s DUAL BATTERY ACTIE

Profiteer nu van de tijdelijke actie voor 2 keer zoveel rijplezier bij aanschaf van een Neo’s (€3699,-) een 2e extra accu voor slechts €300,- t.w.v. €1268,-. Totaal pakket incl. dual battery nu tijdelijk voor slechts €3999,-.

Deze actie loopt t/m 31-08-2023.

NEO dual battery

 

NEO’s Dual Battery is de slimme zet voor rijders die op zoek zijn naar een groter rijbereik tot 68 km*.

De twee draagbare lithium-ion batterijen bevinden zich onder het opklapbare zadel en zijn ontworpen om gedurende 10.000 km / 2 jaar een hoog niveau van efficiëntie te behouden – en kunnen worden opgeladen terwijl je op de scooter zit of gemakkelijk worden verwijderd en opgeladen in jouw kantoor of thuis.

*getest in WMTC klasse 1 in STD-modus, volledig opgeladen batterij bij een temperatuur van 25°C.

NEO dual battery
NEO dual battery

 

Uitneembare Yamaha-lithium-ion-accu’s

NEO’s Dual Battery wordt geleverd met twee 50,4V/19,2Ah high-density lithium-ion-accu’s voor maximaal 68 km* rijden. De 8 kg zware accu’s bevinden zich onder het tweezitszadel en zijn ontworpen om 1.000 cycli of 10.000 km lang efficiënt te blijven. Ze kunnen worden opgeladen wanneer ze op de scooter zijn geïnstalleerd of uit het batterijcompartiment worden verwijderd.
**Getest volgens WMTC klasse 1 in STD modus, volledig opgeladen bij 25°C.

Directe elektrische aandrijving

Voor maximale efficiëntie is de NEO uitgerust met de nieuwste generatie YIPU (Yamaha Integrated Power Unit) aandrijving met een luchtgekoelde borstelloze elektromotor die in de naaf van het achterwiel is geïntegreerd. Deze compacte directe aandrijving vermijdt het gebruik van tandwielen of riemen en zorgt voor een soepele overbrenging, sterke acceleratie en extreem stille werking.

De juiste rijpositie voor iedereen, ongeacht grootte of rijervaring

Met zijn rechte en ontspannen rijpositie is de nieuwe generatie NEO’s geschikt voor alle gebruikers – ongeacht hun leeftijd, grootte of rijervaring – die op zoek zijn naar een verantwoord en toegankelijk alternatief voor de auto en het openbaar vervoer. Zijn prestaties, gebruiksgemak, wendbaarheid en hoge comfortniveau maken hem de juiste keuze voor emissievrije stedelijke mobili.

 

NEO dual battery

NEO dual battery