Publicatiedatum 01-03-22

4 DAAGSE SAUERLAND TOUR 6-9 MEI 2022

ZOALS U VAN ONS GEWEND BENT GAAN WIJ IEDER JAAR IN DE MAAND MEI OP PAD. VRIJDAG 6 T/M MAANDAG 9 MEI 2022 ORGANISEERT GEBBEN MOTOREN I.S.M. VTM TRAIN DE 4 DAAGSE SAUERLANDTOUR.

4 Daagse Sauerlandtour 6-9 mei 2022 Gebben Motoren

Sauerland is een streek en middelgebergte in Midden-Duitsland. In vergelijking met het gebied langs de Rijn meer naar het westen en het Ruhrgebied is het minder dichtbevolkt. Door de natuur tussen de bergen en heuvels, gelegen in de nabijheid van Nederland vormt het een favoriete reisbestemming voor veel Nederlandse motorrijders.

De hoogte varieert van ongeveer 200 m in het dal van de Ruhr tot ruim 840 m in Hochsauerland, in de omgeving van Winterberg. Daar ligt, in het Rothaargebergte, de Kahler Asten, 841,9 m. dit is. De Langenberg is met 843,2 m de hoogste berg van het Sauerland en ligt op de grens van Noordrijn-Westfalen en Hessen. Het Sauerland ligt in het stroomgebied van de Rijn en de Wezer. In Sauerland ontspringen verschillende rivieren. Een aanzienlijk deel van deze rivieren wordt onderbroken door stuwmeren, die dienen voor wateropslag, regulatie van het waterpeil, recreatie en soms energievoorziening. Een aantal van de stuwdammen is tijdens de Tweede Wereldoorlog gebombardeerd.

De aanrijroute en terugroute zijn ± 350 km.
De twee dagen dat wij in Sauerland gaan rijden zijn de routes ± 250 – 275 km.

4 daagse Sauerlandtour 6-9 mei 2022 Gebben Motoren

De routes zijn zo afwisselend mogelijk gekozen. In Sauerland is rijk aan een grote variatie van landschappen. Het glooiend landschap biedt je prachtige vergezichten, mooie bossen, mooie haarspeldbocht, maar bovenal prachtige wegen om te rijden. Motorrijden in Sauerland is iedere keer weer een feestje.

De routes zijn voorgereden en correct uitgewerkt. Het eerste deel van de aanrijroute en laatste deel van de terugroute zullen over snelwegen gaan, maar over het algemeen rijden we over kleine bochtige wegen. Zo kunt u genieten van het motorrijden in het prachtige gebied Sauerland.

 

4 daagse Sauerlandtour 6-9 mei 2022 Gebben MotorenU verblijft in Haus Keuthen te Olsberg:
Het sfeervolle Haus Keuthen ligt in het centrum van het vakwerkdorpje Elleringhausen, op ca. 6 km van Olsberg en biedt u een perfecte gastvrijheid. De medewerkers zijn er vriendelijk en dragen er zorg voor dat het u aan niets ontbreekt.

 

Het hotel biedt:
Het hotel is gevestigd in een vakwerkhuis en bestaat uit twee delen, die zijn verbonden door een gang. Het heeft een klassiek Duitse inrichting, met veel gebruik van hout. Het hotel beschikt over een receptie (met gratis kluisjes), restaurant, bar, overdekte motorstalling, rookvrije kamers, terras, tuin, fitnessruimte met sauna (Meerprijs).

Start:
Op vrijdag 6 mei 2022 verwelkomt Gebben Motoren u rond 8.00 uur in het pand aan de Industrieweg 25 te Rogat. We starten ca. 9.00 uur.


Reisbegeleiders van Vervolg Trainingen Motorrijden:
De groep zal worden onderverdeeld in toer-, sporttoerrijders. Elke groep krijgt een eigen reisbegeleider, dit zijn enthousiaste motorrijders.


Motorcheck:
Om zeker te weten dat uw motor klaar is voor een lekker lang weekend toeren, kunt u  zaterdagochtend 23 April 2022 een gratis werkplaats-check uit laten voeren. De werkplaats van Gebben Motoren geeft u hier graag meer informatie over.


Prijzen:
Totaalprijs 4-daagse Sauerlandtour incl. route’s, begeleiding, ontbijt, diner € 439,- pp.
Toeslag 1-persoonskamer € 15,- p/dag. Exclusief plaatselijke Kurtaxe.

Routes en informatie:
De route en algemene informatie ontvangt u een aantal weken voor aanvang. De route wordt digitaal aangeleverd. Hiervoor dienen wij uiteraard in het bezit te zijn van uw email adres. De digitale route is geschikt voor TomTom en Garmin navigatiesysteem.

 

Voorwaarden Gebben Travel