Publicatiedatum 01-03-22

4-DAAGSE EIFFEL TOUR 2 – 5 SEPTEMBER 2022

DIT JAAR ORGANISEERT GEBBEN MOTOREN I.S.M. VTM TRAIN VAN VRIJDAG 2 T/M MAANDAG 5 SEPTEMBER 2022 DE 4 DAAGSE EIFFEL TOUR.

4-DAAGSE EIFFELTOUR 2-5 SEPTEMBER 2022 GEBBEN MOTOREN - VTM TRAIN

Dit jaar bieden we een 4-daags weekend aan, in het door motorrijders zo geliefde de Eiffel ook wel Vulkaneiffel genoemd. Het heet niet voor niets Vulkaneiffel, want vroeger waren er vulkanen in dit gebied. Onderzoek wijst uit dat dit gebied nog steeds geologisch actief is: het gehele Eifelgebied stijgt 1 à 2 millimeter per jaar.

Maar waarom is het zo geliefd – hoe dat komt?

Dit komt vooral omdat je niet dagenlang hoeft te rijden. Het is groot en ruim en biedt vele mooie stuurweggetjes. Naast heuvels, bergen, haarspeldbochten is het op sommige plaatsen toch ook nog ruig heb je alles waar een motorrijder van geniet. Kortom waar je ook rijdt in de Eiffel, je kan er als motorrijder je hart ophalen.

Ook is de Eiffel het gebied waar de Nürburgring gevestigd is. Dit racecircuit is al sinds 1927 in gebruik. Het circuit heeft als bijnaam ‘De Groene Hel’. Voorheen was het een parcours van 28 km. Het bestond toen uit de Nordschleife (22,8 km) en Südschleife (7,7 km), met 173 bochten (89 linker- en 84 rechterbochten). De Nürburgring is wereldbekend en nog steeds een grote (toeristische) trekpleister voor de Eifel.

 

Route’s:
De aanrijroute en terugroute zijn ± 350 km.
De twee dagen dat wij in de Eiffel gaan rijden zijn de routes ± 250 – 275 km.

De routes zijn zo afwisselend mogelijk gekozen. De Eiffel is rijk aan een grote variatie van landschappen. Het glooiend landschap biedt je prachtige vergezichten, mooie bossen, mooie haarspeldbocht, maar bovenal prachtige wegen om te rijden. Motorrijden in de Eiffel is iedere keer weer een feestje.

De routes zijn voorgereden en correct uitgewerkt. Het eerste deel van de aanrijroute en laatste deel van de terugroute zullen over snelwegen gaan, maar over het algemeen rijden we over kleine bochtige wegen. Zo kunt u genieten van het motorrijden in het prachtige gebied Eiffel.

4-DAAGSE EIFFELTOUR 2-5 SEPTEMBER 2022 GEBBEN MOTOREN - VTM TRAIN HAUS HUBERTUSHotel:
We overnachten in een hotel Haus Hubertus midden in de Eiffel waar we goede ervaringen mee hebben. Het hotel is gastvrij, gastronomisch en vooral gezellig.

 

 

Start:
Op vrijdag 2 September 2022 verwelkomt Gebben Motoren u rond 8.00 uur in het pand aan de Industrieweg 25 te Rogat. We starten ca. 9.00 uur.

Reisbegeleiders van Vervolg Trainingen Motorrijden:
De groep zal worden onderverdeeld in toer-, sporttoerrijders. Elke groep krijgt een eigen reisbegeleider, dit zijn enthousiaste motorrijders.

Motorcheck:
Om zeker te weten dat uw motor klaar is voor een lekker lang weekend toeren, kunt u  zaterdagochtend 20 Augustus 2022 een gratis werkplaats-check uit laten voeren. De werkplaats van Gebben Motoren geeft u hier graag meer informatie over.

Prijzen:
Totaalprijs 4-daagse Eiffel tour incl. route’s, begeleiding, ontbijt, diner € 329,- pp. (Helaas zijn de 2 persoonskamers uitverkocht)
Toeslag 1-persoonskamer € 30,- p/dag. Exclusief plaatselijke Kurtaxe.  ( 1 persoonskamers zijn nog beperkt beschikbaar)

Routes en informatie:
De route en algemene informatie ontvangt u een aantal weken voor aanvang. De route wordt digitaal aangeleverd. Hiervoor dienen wij uiteraard in het bezit te zijn van uw email adres. De digitale route is geschikt voor TomTom en Garmin navigatiesysteem.

Voorwaarden Gebben Travel