Medewerkers

Het team medewerkers van Gebben Motoren, is professioneel en klantgericht.

De diverse afdelingen van Gebben Motoren worden gerund door enthousiaste medewerkers. Professionals die service- en klantgericht zijn.

Andre Gebben

Andre Gebben

 

André Gebben
Directeur eigenaar
In de motorcrosswereld is de André Gebben een begrip. Hij werd maar liefst 19 keer Nederlands kampioen en nam deel aan vele races in Engeland en Amerika. Hoogtepunt in zijn carrière is dat hij het wereldrecord sprint op zijn naam heeft staan. Ontwierp in die tijd zijn eigen ‘Gebben Kreidler’ motor. De rasondernemer heeft een fingerspitzengefühl voor klantgerichtheid.

 

 

 

 

Emile Gebben

Emile Gebben

Emile Gebben
Directeur eigenaar
Heeft het DNA van zijn vader, de liefde voor de motorsport werd hem met de paplepel ingegoten. Houdt zich voornamelijk bezig met  de ´noppen´ binnen het bedrijf, oftewel de Gebben Racing divisie. Hij was zelf crosser en is inmiddels al weer jaren  fulltime aan het werk met de in- en verkoop van weg / cross / enduro motoren en Quads / ATV.

 

 

 

 

 

 

Robert Dijkman

Robert Dijkman

Robert Dijkman
Bedrijfsleider
Al van jongs af aan werd hij met het motorcross sausje overgoten, hij zelf, zijn broers en vader reden vele crosswedstrijden. Is als rechterhand van André Gebben de ondernemer binnen de onderneming. Na een gedegen opleiding aan het IVA in Driebergen koos hij later in zijn carrière toch voor de motorsport, als bedrijfsleider bij Gebben Motoren. Regelt álles voor én achter de schermen van PR tot de verkoop.

 

 

 

 

 

Dennis Delhaas

Dennis Delhaas

Dennis Delhaas
In- en verkoper
Heeft altijd in de motorcross ‘gezeten’. Kan goed praten maar nog beter luisteren en adviseert pas als hij erachter is wat de klant precies wil. Hij ontvangt de klanten gastvrij in de showroom en zorgt dan ook dat deze er altijd tip top verzorgd uit ziet.

 

 

 

Sipke Talma

Sipke Talma

Sipke Talma
Onderdelenmagazijn / Verkoop / Allrounder

Heeft een grote fascinatie voor de motorsport. Was grote fan van André en zijn broer Hans Gebben toen zij nog in de motorcross actief waren. Wilde ‘iets’ doen met die passie, en dat is meer dan gelukt. Hij is allrounder bij Gebben Motoren, weet als verkoper veel van offroad- en crossmotoren. Maar voor een vakkundige reparatie draait hij ook zijn hand niet om.

 

 

 

 

 

 

Kleding afdeling

Petra Wobben

Petra Wobben

Petra Wobben
Medewerkster kledingshop
Maakt al vele jaren deel uit van het Gebben team. Zij is enthousiast  en heeft servicegerichtheid als tweede natuur en denkt daarbij altijd ‘hoe zou ik zelf graag als klant ontvangen willen worden’. Zij houdt zich o.a. bezig met de in- en verkoop. Heeft ongelooflijk veel vakkennis die zij graag verwerkt in haar eerlijke verkoopadvies, want zij weet waar zij het over heeft!

 

 

 

 

 

Tresia Schepers

Tresia Schepers

Tresia Schepers
Medewerkster kledingshop

Doet o.a. de  in- en verkoop van de kledingafdeling zowel van Gebben Motoren als Gebben Racing. Zij beheert de webshop en de uitingen via Social Media, zoals Facebook en Twitter. Goed en eerlijk advies geven is voor haar vanzelfsprekend . Zij is geboren en getogen in de motorwereld, er stroomt nog net geen olie door haar aderen. Service with a smile, is haar op het lijf geschreven.

 

 

 

 

 

Mariska Mintjes

Mariska Mintjes

Mariska Mintjes
Medewerkster kledingshop

Zij studeerde aanvankelijk motorvoertuigen techniek om al snel een switch te maken naar een studie detailhandel. Bij Gebben is zij helemaal op haar plek. Veilig motorrijden is onlosmakelijk verbonden met functionele en goed passende kleding, van motorpak tot helm. Mariska vindt het fijn om de klant daarin te adviseren. Samen met Tresia houdt zij zich ook bezig met de uitingen van Gebben Motoren via Social Media.

 

 

Werkplaats

Arjan Lugtmeijer

Arjan Lugtmeier Chef werkplaats

Arjan Lugtmeier
chef-werkplaats
Het ‘opperhoofd’ van de werkplaats. Is opgegroeid met de motorsport, nam al vanaf zijn 8e jaar deel aan de jeugd trials motorrace. De techniek en mechanica van de motor kent voor hem geen geheimen. Vindt klantgerichtheid zeer belangrijk en gaat samen met zijn team het liefst voor 200% resultaat.

 

 

 

 

Niek Draaijer

Niek Draaijer

Niek Draaijer
1e monteur
Is techneut tot in zijn vingertoppen, heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Hij kan blind een motor uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Bouwt custom made ambulancemotoren voor Gebben Motoren. De Yamaha FJR 1300 is zijn specialiteit.

 

 

 

 

 

 

Erik Hoorn

Erik Hoorn

Erik Hoorn 1e monteur  Als jongste monteur, de benjamin van de werkplaats. Is al vanaf zijn 7e motorcrosser. Buitengewone interesse in techniek, hij werkt graag met zijn handen. Uitdeuken, spuiten, schade netjes herstellen, daar ligt zijn hart.

 

 

 

 

 

 

 

Bert Brinks 1e monteur  Is geboren op een motorfiets en rijdt al vanaf jonge leeftijd motorcross. Maar aan motoren ‘sleutelen’, ja dat is zijn grote passie. Hij is perfectionist en is zoals hij zelf zegt ‘besmet met het motor virus’. Blokrevisie en andere precisie klussen zijn voor hem een grote uitdaging.

Kenneth Antonissen 1e monteur Rijdt nu op een brommer die hij al een paar keer uit elkaar heeft gehaald, gaat als hij 18 jaar is motorrijden. Kijkt graag mee over de schouder van zijn meesters in de werkplaats bij Gebben. Om alle facetten te leren kennen wast en poetst hij nu de motoren. Hij zorgt in de serviceketen voor de finishing touch.

 

Administratie

Monique Schipper

Monique Schipper

Monique Schipper
Administratief medewerkster

Samen met Alberdien is zij verantwoordelijk voor de algemene financiële administratie van Gebben Motoren en handelt de directe verkoopadministratie, zoals o.a. de tenaamstelling en verzekering, af met de klant bij de aankoop van een motor.

 

 

 

 

 

 

Alberdien Fransen

Alberdien Fransen

Alberdien Fransen
Administratief medewerkster

Samen met Monique is zij verantwoordelijk voor de algemene
financiële administratie van Gebben Motoren en handelt de directe verkoopadministratie, zoals o.a. de tenaamstelling en verzekering, af met de klant bij de aankoop van een motor.