YAMAHA MT-10 BIJ GEBBEN MOTOREN

YAMAHA MT-10 BIJ GEBBEN MOTOREN

De internationale en nationale media heeft afgelopen tijd uitvoerig kennis kunnen maken met de nieuwste Hyper Naked van Yamaha, de Yamaha MT-10! Een motorfiets met specificaties die er niet om liegen: 160 pk bij 11.500 toeren en een maximum koppel van 111 Nm bij 9.000 toeren. Om nog maar te zwijgen over de verdere aankleding van deze brute motorfiets: Ride-by-Wire, instelbaar Tractie Control Systeem (TCS), Cruise Control, Slipper Assist koppeling, Yamaha D-MODE en een rijklaargewicht van net 210 kilo.

De nieuwe Yamaha MT-10 staat voor u klaar bij Gebben Motoren en is leverbaar vanaf € 14.999,-

Op dit moment hebben we een eigen Demomodel van de MT-10 ter beschikking en kunt u proefrijden als u interesse heeft in de aanschaf van zo’n mooie MT-10.

 

Bekijk hieronder de reactie’s van de motorjournalisten:

Yamaha MT-10 ABS bij Gebben MotorenRalph Edelstein – JFK Magazine
“De MT-10 is een echte hooligan-bike: zo’n machine voor mannen waarvoor moeders hun dochters binnen houden. De heerlijke grom van het crossplane blok, de agressieve styling, de brute voorkant; het is allemaal even stoer en ‘mannig’. JFK is fan!”

Vincent Burger – MotorFreaks & FHM
“De MT-10 is het schoppende en gillende bastaardkind wat je krijgt als je een R1 kruist met een motor uit de MT-serie. En omdat dat nog niet ruig genoeg is, heeft men voor de ‘driveability’ besloten dat de motor onderin méér power, een kortere wielbasis en een kortere gearing moet hebben. Het betere soort logica. Om de motor nog een soort van allround uitstraling te geven, heeft men er nog een cruise control aan toegevoegd en kun je er zijtassen bij kopen. Vinden we ook leuk, maar geef één keer gas en je weet waar het écht om gaat.”

Jeroen Hidding – MotoPlus
“Onder de streep heeft Yamaha met de MT-10 ontegenzeggelijk een echte eindbaas op de wielen gehesen, het kroonjuweel op de nog jonge MT-lijn. De hiërarchie op de apenrots der nakeds lijkt met de komst van dit nieuwe alfamannetje flink door elkaar te worden geschud.”

Jarno van Osch – MOTO73 & MOTOR Magazine
“Als ik langzaam de toeren opdrijf, komt de prachtige crossplane met enkele fraaie noten aanzetten. Deze vier-in-lijn doet je weer eens beseffen hoe belangrijk het kloppende, mechanische hart van een motorfiets kan zijn. De vertaling van de arbeid van mijn rechterpols naar de gaskleppen is spot-on. Voor € 14.999,- koop je de MT-10 en dat is niet verkeerd te noemen voor een nieuwkomer die van alle markten thuis blijkt te zijn. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed en dat is behoorlijk knap te noemen bij een debuut.”