YAMAHA MT-07 INTRODUCTIEDAG 29 MAART 2014

Yamaha MT-07 Introductie 29 maart 2014Zaterdag 29 maart 2014 – Yamaha MT-07 Introductie Dag
Op zaterdag 29 maart 2014 zal bij ons een unieke Yamaha MT-07 Introductie Dag worden gehouden, waar niet alleen de nieuwe Yamaha MT-07 te bezichtigen zal zijn, maar er ook een proefrit mee gemaakt kan worden. Gezien de positieve reacties tot nu toe verwachten wij veel animo dus reserveer op tijd of kom langs voor een afspraak! Ook zo nieuwsgierig naar deze spraakmakende nieuwe Yamaha? Meld u zich dan direct aan voor deze unieke Yamaha MT-07 introductiedag.

MT-07 Aanmeldformulier
Internationale- en nationale motorpers unaniem positief over de nieuwe Yamaha MT-07. Begin 2014 maakte de wereldpers op Lanzarote (Spanje) uitgebreid kennis met de compleet nieuwe 2-cilinder van Yamaha, de MT-07. Met de introductie van dit nieuwe 2-cilinder concept is de internationale- en nationale motorpers het er unaniem over eens: Yamaha heeft met deze compleet nieuwe 2-cilinder een uitzonderlijke motorfiets neergezet.
Motoplus – “Afgelopen jaar blies Yamaha haar MT-lijn nieuw leven in met de presentatie van de MT-09: een lekkere roadster met een al niet minder smakelijke driecilinder. Die ‘Dark Side of Japan’, zoals Yamaha die lijn betitelt, wordt nu verder uitgediept met de MT-07. Onmiskenbaar met hetzelfde pakkende MT-DNA in de bloedbaan, maar dan met een pittige tweecilinder in het vooronder. En voor een prijsje waar je gewoon even stil van wordt!”ANWB promotor – “Na de driecilinder MT-09 is het nu dus de beurt aan de MT-07, die een grote groep motorrijders moet aanspreken. Gefocust op de mannen én vrouwen van 20 tot 35 jaar, jong, snel, en een tikkeltje wild, die instant plezier willen voor een redelijke prijs. Maar gelukkig geldt ook voor wie niet in deze doelgroep valt: dit is een motor waar iedereen heel veel gemak en plezier aan kan beleven. De MT-07 is zuinig in gebruik, stuurt strak en ziet er geweldig uit. Pimp it up and make him your own!”

MOTO73 – “Het is duidelijk. Yamaha heeft met deze MT-07 een knap staaltje werk geleverd. De sympathieke tweepitter herbergt alle eigenschappen om een nieuwe generatie motorrijd(st)ers aan zich te binden. De machine laat zich dermate fijn rijden en voelt over de hele linie zo volwassen, dat ook een ervaren rijder zich op deze tweepitter niet snel zal vervelen. En dat alles voor nog net geen 7000 euro. Knap!”

MOTOR Magazine – “Met de MT-07 opent Yamaha stevig de aanval in het ‘beginnerssegment’. Dit laatste meteen ook maar tussen aanhalingstekens, want de MT-07 is zoveel meer dan alleen een beginnersfiets. De MT-07 voelt in alles volwassen. Het pittige, met veel karakter opererende motorblok, het mooi uitgebalanceerde rijwielgedeelte: ook een ervaren motorrijder zal zich in het zadel van deze tweepitter niet snel vervelen. Fijne bijkomstigheid is dat de MT-07 zichtbaar met gevoel detail is opgebouwd, en dat is knap voor een motor die uiteindelijk wordt aangeboden voor € 6.999,-. Inclusief ABS.”

Nieuw 2-cilinder concept
De nieuwe MT-07 heeft alles om het ultieme motorrijdersgevoel in u naar boven te halen. Onze ontwerpers hebben zich geconcentreerd op wat echt belangrijk is voor motorrijders. Daarom ontwikkelden zij deze zuinige 689cc parallel-twin motor die per cc meer rijplezier biedt, dankzij een grote hoeveelheid koppel bij lage tot middelhoge toerentallen en een vlak koppelverloop heeft voor ruim voldoende vermogen op elk gewenst moment. En voor directe besturing en moeiteloze handling is deze laagdrempelige motorfiets uitgevoerd met één van de lichtste, slankste en meest wendbare chassis in zijn klasse.

Sensationeel, toegankelijk en betaalbaar
Deze sensationele, nieuwe aanwinst in de MT-serie is ontwikkeld voor heel veel rijplezier met daarbij een gevoel van absolute controle. De chassisafmetingen en de gewichtsverdeling zijn zorgvuldig gekozen voor optimaal plezier en geven de motorrijder het gevoel één te zijn met de machine. De nieuwe MT-07 kenmerkt zich door zijn “mass-forward” ontwerp, dat de atletische bouw benadrukt en zorgt voor een uitdagende uitstraling. De MT-07 is een opmerkelijk veelzijdige motorfiets die levendige prestaties succesvol combineert met een betaalbare prijs en een laag brandstofverbruik.Met een adviesverkoopprijs van € 6.999,- is de Yamaha MT-07 ongetwijfeld de meest complete motorfiets in zijn segment!

De Yamaha MT-07, standaard voorzien van ABS, is vanaf 29 maart 2014 leverbaar in de kleuren Deep Armor, Matt Grey, Competition White, Race Blu en Racing Red.