VOORJAARSSHOW 1 EN 2 APRIL 2017 GEBBEN MOTOREN

VOORJAARSSHOW 1 EN 2 APRIL 2017 GEBBEN MOTOREN

Het is weer tijd voor de jaarlijkse voorjaarsshow van Gebben Motoren op Zaterdag 1 en Zondag 2 April.

 

We hadden onze kledingafdeling al gedeeltelijk verbouwd en hebben hem sinds een paar weken nu echt af. De vloer is helemaal nieuw en ook de verkoopbalie en extra helmkasten staan er nu in en alle en rode en blauwe kasten zijn in de nieuwe grijze kleur gemaakt zodat alle motorkleding en helmen nog beter naar voren komen. Niet alleen hebben wij nu de grootste Revit Shop in Shop van Europa maar ook een geweldige grote helmencollectie en handschoenenwand.
Kortom genoeg om eens te  komen bekijken. Last but not least heel veel voordeel om het te vieren met jullie. Petra, Tresia en Mariska staan voor advies klaar.

 

Bashar en Timo van de onderdelen en accessoires afdeling hebben ook weer leuke aanbiedingen gemaakt voor jullie en op zondag 2 april komen de mensen van Vulcavite, wassen zonder water demonstreren en geven wij bij elke aankoop boven de 100,- euro een reisverpakking daarvan cadeau t.w.v. 14,95 euro.

 

Arjan en zijn mensen uit de werkplaats staan jullie graag voor advies te woord vanuit onze splinternieuwe Werkplaatsreceptie waar Arjan erg trots op is.

 

 

 

 

Ook de verkoopkantoren en administratie zijn splinternieuw om jullie nog beter te kunnen helpen. Andre, Robert, Dennis, Emile en Sipke hebben de nieuwste Yamaha’s klaar staan, met nog een paar kleuren van 2016 die we met extra veel voordeel wegdoen, en natuurlijk heel veel mooie occasions.

Graag zien we jullie op Zaterdag 1 en Zondag 2 april van 10-16 uur, wij hebben er zin in.