PRESENTATIE TRANS ICELAND CHALLENGE 19 JANUARI 2017

PRESENTATIE TRANS ICELAND CHALLENGE 19 JANUARI 2017

Op 19 januari 2017 presenteert Travel 2 Explore de Trans Iceland Challenge.

IMGP3685

Travel 2 Explore is in 1998 opgericht en organiseert avontuurlijk en bijzondere motorreizen over de hele wereld.  Op 19-01-2017 zijn wij van Travel 2 Explore aanwezig bij Gebben Motoren en geven zij een presentatie over een wel heel bijzondere reis: De Trans Iceland Motor Challenge maar dan gecombineerd met een volledige allroad/offroad training.

IMGP3674Op je eigen Allroad motor dwars door het binnenland van IJsland. De motorreis op IJsland is een avontuurlijke motorreis langs actieve vulkanen, gletsjers, watervallen en felgekleurde bergen met prachtige offroad tracks die al dit moois met elkaar verbinden.

 

 

 

IMGP3500Deze motorreis is dus niet alleen een fantastische avontuurlijke motorvakantie maar tijdens de reis leert u op locatie de verschillende technieken van het allroad/offroad rijden op diverse disciplines zoals door het zand, rivierdoorwadingen, (zeer) steile hellingen. Maar ook zaken als: eerste hulp, lekke band, navigeren komen tijdens de trainingen aan de orde. De training begint al in Nederland met een volle dag basis cursus in het prachtig Drenthe. De vervolgtrainingen vinden dan in IJsland zelf plaats. Alle trainingen, zowel in Nederland als in IJsland, worden gegeven door Jos Lakerveld.

De presentatie begint om 19:30 uur en is uiteraard gratis en vrij toegankelijk.

Wel stellen wij het op prijs wanneer u zich vooraf aanmeld zodat wij met uw komst rekening kunnen houden.

Aanmelden voor de presentaties kan hier: 
https://www.travel2explore.nl/aanmelding-presentatie/