4 DAAGSE WESERBERGLANDTOUR 11-14 SEPTEMBER

4 DAAGSE WESERBERGLANDTOUR 11-14 SEPTEMBER

 

VRIJDAG 11 T/M MAANDAG 14 SEPTEMBER 2015 ORGANISEERT GEBBEN MOTOREN IN SAMENWERKING MET VTM TRAIN DE WESERBERGLANDTOUR
INCL. BERGRIJVAARDIGHEIDSTRAINING.

SORRY VOLGEBOEKT


Het Weserbergland
is een heuvelland in Duitsland dat ligt in de deelstaten Nedersaksen, Noord-Rijnland-Westfalen en Hessen.  Gelegen rond de rivier de Wezer, tussen de steden Hannoversch Münden en Porta Westfalica.

Weserbergland tour Gebben Motoren 2015Het gebied wordt gekarakteriseerd door glooiende heuvels en dalen, die behoorlijk diep ingesneden kunnen zijn. Veel sprookjes van de gebroeders Grimm zijn hier geschreven. Zo speelt het sprookje “De Rattenvanger van Hamelen” zich hier af.

De dagroutes van 300-350 km die u gaat rijden zijn zo afwisselend mogelijk gekozen. Het Weserberglandgebied staat voor prachtige verge-zichten, mooie bossen, glooiend landschap met menigmaal een leuke haarspeldbocht.

Weserberglandtour en training 11-14 september Gebben MotorenDe routes zijn helemaal voorgereden en correct uitgewerkt. Veelal rijden we over kleine bochtige wegen om u te laten genieten van het motorrijden, de natuur en de mooie plaatsjes onderweg.

 

 

Weserberglandtour en training 11-14 september Gebben MotorenU verblijft inHotel Der Jägerhof te Willebadessen

Er wordt perfecte gastvrijheid geboden dankzij de enorme ervaring van de gastheren/vrouwen. De medewerkers zul-len ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt terwijl u achterover leunt en heerlijk tot rust komt.

Weserberglandtour en training 11-14 september Gebben MotorenHet hotel biedt:
Bar, geluiddichte kamers, gratis parkeren, kluisje, kranten, lift, 24 uur receptie, restaurant, rookvrije kamers, terras, tuin


Activiteiten:
Darten, fitnessruimte, jacuzzi, minigolf, massage, sauna, solarium, Turks bad, welness-centrum


Start:
Op vrijdag 11 september 2015 verwelkomt Gebben Motoren u rond 8.00 uur in het pand aan de Industrieweg 25 te Rogat. We starten ca. 9.00 uur.


Reisbegeleiders/trainers van VTM Train:
De groep zal worden onderverdeeld in toer-, sporttoer- en sportrijders. Elke groep van circa 9 motoren krijgt een eigen reisbegeleider, dit zijn allemaal ervaren, enthousiaste motorrijders die hun sporen verdiend hebben in het begeleiden van toertochten.

Motorcheck:
Op zaterdagochtend 29 augustus 2015 is het mogelijk een gratis werkplaats-check uit te laten voeren, zo weet u zeker dat uw motor klaar is voor een lekker lang weekend toeren. Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de werkplaats van Gebben Motoren.

Prijzen:
Totaalprijs 4-daagse Weserberglandtour incl. training, ontbijt, diner en op zaterdagavond een verrassingsmenu € 329,- pp. Toeslag 1-persoonskamer € 15,- p/dag, exclusief plaatselijke Kurtaxe.

Roadbook:
De route en algemene informatie krijgt u een aantal weken voor aanvang toegestuurd. De route kan ook digitaal worden aangeleverd mits wij in het bezit zijn van uw email adres, de digitale route is uitsluitend geschikt voor het Garmin navigatiesysteem.

PDF:informatie Gebben Weserberglandtour 2015

Inschrijven en meer info