Publicatiedatum 13-10-16

LAATSTE YAMAHA NIEUWS 2017

De nieuwe MT-09 – The Dark Side of Japan Never Sleeps

Yamaha MT-09ABS 2017De zeer enthousiast ontvangen MT-09 is uitgegroeid tot dé benchmark onder de Naked Bikes. Dit baanbrekende model is krachtig, wendbaar, innovatief en opwindend, en heeft de motorfietswereld wakker geschud. De MT-09 voert de verkooplijsten in heel Europa aan en groeide uit tot één van Yamaha’s bestverkopende motorfietsen, waardoor Yamaha sinds eind 2015 dankzij dit model de Europese verkoopstatistieken aanvoert. De ontwerpers van Yamaha hebben de nieuwe MT-09 niet alleen een geheel nieuw uiterlijk gegeven, ook hebben zij een aantal belangrijke kenmerken zorgvuldig aangepakt. Het resultaat mag er zijn: ze benadrukken de compacte uitstraling van de machine en roepen een sterk gevoel van brute kracht op.

ONTDEK DE NIEUWE MT-09

 

De nieuwe Yamaha MT-10 SP – Speed of Darkness

Yamaha MT-10SP 2017Vlak na de komst van de hooggewaardeerde MT-10 die onlangs in de showrooms van de dealers is gearriveerd, kondigt Yamaha nu de nieuwe MT-10 SP aan, het meest geavanceerde model in de 2017 Hyper Naked serie. De nieuwe MT-10 SP is voorzien van de Öhlins ‘Electronic Racing Suspension’ (ERS) en is hiermee de eerste machine in dit segment met de geavanceerde technologie van de YZF-R1M. Hierdoor ervaren Hyper Naked rijders over de allerbeste prestaties die een motorfiets te bieden heeft. Om de exclusiviteit te benadrukken is de MT-10 SP afgewerkt in een Silver Blu Carbon kleurstelling die is geïnspireerd op de gelimiteerde YZF-R1M Supersport. De MT-10 SP is voorzien van blauwe velgen, een zwart voorspatscherm, goudkleurige voorvorkbuizen en zilverkleurig kuipwerk. Daarmee is de nieuwe MT-10 SP ongetwijfeld de ultieme Yamaha Hyper Naked.

ONTDEK DE NIEUWE MT-10SP

 

Ervaar het pure motorrijden, ervaar de nieuwe SCR950

Yamaha SCR950 2017Van zijn tijdloze ‘street scrambler’ design tot z’n krachtige, koppelrijke, luchtgekoelde V-twin, gericht op de huidige generatie motorrijders die een stoere no-nonsense motorfiets willen, een machine die gebouwd is voor de ‘looks’. In de jaren ’60 was de ‘street scrambler’ bijzonder populair onder rijders die een eenvoudige, stijlvolle en stoere motorfiets wilden. Deze motorfietsen zijn typische vertegenwoordigers van de vrije en relaxte tijdgeest van de invloedrijke jaren ’60, en dat is duidelijk herkenbaar in de SCR950. Een ‘street scrambler’, voorzien van grof profiel banden, zowel geschikt voor op de verharde weg als ook op de onverharde paden. Met zijn in zwart afgewerkte, compacte luchtgekoelde 60 graden V-twin produceert deze een prettig pulserend vermogen en levert een zeer lineair koppel. Dit maakt van de SCR950 een geweldige allrounder die garant staat voor optimaal rijplezier.

ONTDEK DE NIEUWE SCR950

 

De 2017 YZF-R1M, binnenkort online te bestellen

2017_YAM_YZF1000R1SPL_EU_BWM2_STU_001_03In 2016 zijn er een aantal succesvolle nieuwe Yamaha-modellen geïntroduceerd die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de grote populariteit van Yamaha. Door het aanbieden van een boeiende en gevarieerde modellenlijn, heeft Yamaha zijn positie als toonaangevend merk binnen de Europese markt weten te behouden. Voor 2017 introduceert Yamaha binnenkort een gelimiteerd aantal van de race- en circuitmotorfiets, de YFZ-R1M, die alleen via een online applicatie kan worden besteld. De 2017 YFZ-R1M is de meest exclusieve in serie geproduceerde Yamaha-motorfiets ooit. Geïnspireerd op de MotoGP winnende YZR-M1, bestuurd door Valentino Rossi en Jorge Lorenzo.

DE GELIMITEERDE R1M

 

Kleurwijzigingen Yamaha-modellen, modeljaar 2017

Tijdens de Intermot in Keulen presenteerde Yamaha motor niet alleen drie nieuwe modellen, maar maakte men gelijk de nieuwe kleurstellingen bekend van een groot aantal modellen. Zo is de Yamaha YZF-R1 en de YZF-R125 nu ook verkrijgbaar in de kleur zwart, en is de kleur Race Blue nu verkrijgbaar bij een aantal modellen, zoals de MT-07, de MT-125 en de XT1200Z/ZE Super Ténéré.

DE NIEUWE KLEUREN VAN MODELJAAR 2017