Publicatiedatum 14-12-20

GEBBEN MOTOREN GEDEELTELIJK GESLOTEN DOOR CORONA LOCKDOWN

Beste klant,

Ook wij moeten onze showroom sluiten v.w.b. verkoop motoren, kleding en onderdelen t/m 19 januari 2021 door de corona lockdown.

WERKPLAATS

• Wij mogen wel blijven werken in de werkplaats en klanten mogen wachten in de koffiecorner, graag wel van te voren een afspraak maken. 0522-443820 doorkiesnummer 3 of mail werkplaats@gebbenmotoren.nl 

 

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

• Bestelde onderdelen mogen wel afgehaald worden aan de balie en kunt u bestellen via onderdelen@gebbenmotoren.nl of bel 0522-443820 doorkiesnummer 4.

 

KLEDING

• Via onze webshop kunt u heel veel kleding en helmen bestellen maar niet alles staat daarin daarom kunt u ons ook bellen op 0522-443820 doorkiesnummer 5 of mailen naar kleding@gebbenmotoren.nl

 

MOTOREN

• Over het eventuele afleveren van al verkochte motoren kunt u ons bellen of mailen om daar een afspraak over te maken.

Mocht u belangstelling hebben voor een motor, dan kunnen we online via info@gebbenmotoren.nl heel veel afstemmen en via Whatsapp eventueel een filmpje van de motor maken en die toezenden. Inruil zouden we dan ook op die manier kunnen bekijken.
Uiteraard kunt u altijd bellen naar 0522-443820 doorkiesnummer 1.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bellen of nog beter een mail sturen naar een van de afdelingen en wij zullen proberen daar zo snel als mogelijk is op te reageren.

 

Hartelijk dank alvast voor uw begrip,
Team Gebben Motoren.