4 DAAGSE LIMBURG-EIFFELTOUR 4-7 MEI 2018

« Terug naar de agenda

4 DAAGSE LIMBURG-EIFFELTOUR 4-7 MEI 2018

Zoals u van ons gewend bent gaan wij ieder jaar in de maand mei  op pad. Van vrijdag 4 t/m maandag 7 mei 2018 organiseert Gebben Motoren in samenwerking met VTM Train de 4 daagse Limburg-Eiffeltour.

 

Vier dagen Zuid Limburg met een uitstapje naar de Eiffel

Zuid Limburg
4 DAAGSE LIMBURG-EIFFELTOUR 4-7 MEI 2018Over smalle wegen van Nederland zakken we af naar het heuvel- bergachtige landschap van Zuid Limburg. Dit wordt een tocht om goed op te letten. Zuid Limburg staat namelijk bekend om klimmen en dalen in een schitterend heuvelachtig landschap en zijn “Bourgondische gastvrijheid”. De draaien zijn soms fel en kort en worden weer opgevolgd door prachtige en vele fruitboomgaarden. Wat bergen betreft heeft u wel eens gehoord van: Kloosterberg, Wijngaardsberg, Snijdersberg, Raarberg, Bemelerberg, Cauberg, Dode Man, Eyserbosweg, Gulperberg, Keutenberg, Kruisberg, Lange Raarberg, Loorberg, Piemert en het Vijlenerbos?

De bekendste plaats van Zuid Limburg is Valkenburg. De plaats met de snelst stromende rivier, namelijk “de Geul” en het “oudste treinstation” van Nederland.

U begrijpt op de motor gaan we een mooi stukje Nederland aan de Maasoever verkennen.

De Eiffel
4 DAAGSE LIMBURG-EIFFELTOUR 4-7 MEI 2018Net over de grens van Zuid Limburg ligt het gebied van de Eifel. Daarom leek ons dit keer een combinatie van twee prachtige gebieden weer eens wat nieuws. Tijdens deze dagtocht kun je genieten van de natuur die de Eifel te bieden heeft. We rijden door een landschap waar vroeger de vulkanen actief waren. Onderweg kom je kratermeren, bossen en prachtige panorama uitzichten tegen. Naast bergen en heuvels in Zuid Limburg heb je hier haarspeldbochten. Helaas gaan we hier maar één dag naartoe, maar misschien is het een idee om in 2019 een lang weekend te gaan.

4 DAAGSE LIMBURG-EIFFELTOUR 4-7 MEI 2018U ziet het wordt een weekend met lekker stuurwerk dus, met kastelen, bos, heuvels, fruitboomgaarden, haarspeldbochten, bergen en rivieren als decor. Wie van, relatief dicht bij huis, mooi motorrijden wil genieten moet dit weekend zeker niet overslaan.

 

 

Verblijf in Hotel-Restaurant De Oude Brouwerij

4 DAAGSE LIMBURG-EIFFELTOUR 4-7 MEI 2018Geschiedenis
De Oude Brouwerij is een sfeervol historisch pand en dateert uit het jaar 1782. Het deed lange tijd dienst als bierbrouwerij (tot 1933). Tijdens de Franse overheersing was het eveneens een toevluchtsoord voor geloofsvervolgden, hiervan getuigt nog de inscriptie in de markante voorgevel.

Mechelen ligt in de zonnigste regio van Zuid-Limburg
4 DAAGSE LIMBURG-EIFFELTOUR 4-7 MEI 2018Op een sfeervolle en karakteristieke plek in het hartje van Mechelen ligt Hotel De Oude Brouwerij. Zelfs voor Limburgse begrippen een bijzondere plek met een geheel eigen bekoring. De markante voorgevel aan de eeuwenoude binnenplaats evenals aan de andere zijde is nog volledig authentiek. Hier kunt u oprecht genieten van een weldadige (actieve) rust en ruimte, prachtige natuur en van een comfortabele accommodatie. Laat u eens verrassen in de grote lommerrijke tuin met diverse terrassen. Een buitenbelevenis op maat… Wie hier binnenkomt, ervaart de gemoedelijke, informele sfeer, met aandacht voor een goed glas, een heerlijke maaltijd, prettig gezelschap en altijd oog voor detail.

 

Start:
Op vrijdag 4 mei 2018 verwelkomt Gebben Motoren u rond 8.30 uur in het pand aan de Industrieweg 25 te Rogat. Voor de start, die circa 9.15 uur zal zijn, kunt u genieten van koffie met koek.


Reisbegeleiders van Vervolg Trainingen Motorrijden
:
De groep zal worden verdeeld in Toerrijders en Sport-toerrijders


Motorcheck
:
Om zeker te weten dat uw motor klaar is voor een prachtig weekend motorrijden, kunt u op zaterdagmorgen 21 april 2018 een gratis werkplaats-check uit laten voeren. Arjan Lugtmeier, onze Chef-werkplaats geeft u hier graag meer info over en even een afspraak maken is aan te raden.

Prijzen:
Totaalprijs 4 – daagse Limburg-Eiffeltour incl. ontbijt, diner en begeleiding is € 289,- p.p.
Toeslag 1-persoonskamer € 15,- p.p.p.d. Prijs is exclusief plaatselijke toeristenbelasting.

Routes:
De 4 routes worden digitaal aangeleverd, mits wij in het bezit zijn van uw mailadres.

Inschrijven:
Via onderstaand inschrijfformulier.

Let op:
Begin maart moeten we de kamers al definitief boeken, inschrijvingen daarna zijn onder voorbehoud dat er een kamer vrij is.

Inschrijving Limburg-Eiffeltour 4 - 7 mei 2018

  • Ik neem deel aan de Limburg-Eiffeltour van 4 - 7 mei 2018

  • Vul hier s.v.p. uw telefoonnummer in waar u tijdens de reis ook op bereikbaar bent. Bij voorkeur uw 06. Standaard reageren wij op uw email adres.
  • Eventuele 2e deelnemer
  • Alle inschrijvingen onder voorbehoud van betaling en beschikbaarheid. U krijgt van ons bevestiging binnen 3 werkdagen. Als u als 1 persoon inschrijft en samen op een 2 persoonskamer wilt dient u zelf aan te geven met wie (bij opmerking).
  • Denk hierbij bijvoorbeeld aan eventuele dieët wensen of dat u bij iemand in een bepaalde groep wilt rijden, wij zullen dan proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.
    U gaat akkoord met de inschrijving, prijzen en voorwaarden reizen Gebben Travel zoals in de links hieronder te lezen zijn
  • Na verzenden komt u automatisch in iDEAL betaling terecht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VOORWAARDEN GEBBEN MOTORREIZEN EN -TRAININGEN

 

« Terug naar de agenda