4 DAAGSE HARZTOUR GEBBEN MOTOREN 7-10 SEPTEMBER 2018

« Terug naar de agenda

4 DAAGSE HARZTOUR GEBBEN MOTOREN 7-10 SEPTEMBER 2018

 

Zoals u van ons gewend bent gaan wij ieder jaar in de maand September op pad. Vrijdag 7 t/m maandag 10 september 2018 organiseert Gebben Motoren in samenwerking met VTM Train de 4 daagse Harztour.

4 DAAGSE HARZTOUR GEBBEN MOTOREN 7-10 SEPTEMBER 2018De Harz ligt in het midden van Duitsland en is verdeeld over de Bundesländer Niedersachsen, Sachsen-Anhalt en Thüringen. Een prachtig gebied vol natuur, cultuur en geschiedenis. Onderdeel van de Harz is het Nationalpark Harz. Een natuurpark met uitgestrekte dichte bossen, watervallen, beekjes en meren.

De Harz, groen met mooie vergezichten, beboste hellingen en een glooiend landschap waaraan geen einde lijkt te komen. Voor de natuurliefhebber is het puur genieten in het prachtige middelgebergte landschap, met als top de 1142 m hoge Brocken.

De dagroutes van 300-350 km die u gaat rijden zijn zo afwisselend mogelijk gekozen. Het Harzgebied staat voor bijzonder bochtige wegen met menigmaal een leuke haarspeldbocht

De routes zijn helemaal voorgereden en correct uitgewerkt. Veelal rijden we over kleine bochtige wegen om u te laten genieten van het motorrijden, de natuur en de mooie plaatsjes onderweg.

Een prachtig gebied waar u als motorrijder geheel aan uw trekken zult komen. Naast het genieten van de natuur kunt u ook proeven van de geschiedenis en de oude vakwerkhuizen, kastelen en schilderachtige historische stadjes bewonderen. Een geschiedenis die bol staat van de legenden over heksen en spoken.

4 DAAGSE HARZTOUR GEBBEN MOTOREN 7-10 SEPTEMBER 2018, Landhotel Alte Aue Harz tour 2015U verblijft in Landhotel Alte Aue te Altenau
Een gemoedelijk, klein, zeer gastvrij en goed onderhouden hotel. U bent hier als gast nog Koning. De medewerkers zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt terwijl u achterover leunt en heerlijk tot rust komt.

 

 

4 DAAGSE HARZTOUR GEBBEN MOTOREN 7-10 SEPTEMBER 2018, reisbegeleiders VTM TrainReisbegeleiders van Gebben/VTM Train:
De groep zal worden onderverdeeld in toer-, sporttoer- en sportrijders. Elke groep van circa 10 motoren krijgt een eigen reisbegeleider, dit zijn allemaal ervaren, enthousiaste motorrijders die hun sporen verdiend hebben in het begeleiden van toertochten.


Start:
Op vrijdag 23 september 2018 verwelkomt Gebben Motoren u rond 8.00 uur in het pand aan de Industrieweg 25 te Rogat. Voor de start kunt u genieten van koffie met koek.


Motor check:
Ca. 3 weken voor aanvang van de tourtocht is het mogelijk een gratis werkplaats check uit te laten voeren, zo weet u zeker dat uw motor klaar is voor een lekker lang weekend toeren. Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de werkplaats van Gebben Motoren. Doe dit ruimschoots op tijd!

Prijzen:
Totaalprijs 4-daagse Harztour incl. ontbijt, diner en zaterdagavond verrassingsmenu € 329,- p.p. Toeslag 1-persoonskamer € 15,- p.p.p.d. Prijs is exclusief plaatselijke Kurtaxe.
Informatie:
De route en algemene informatie ontvangt u een aantal weken voor aanvang. De route wordt digitaal aangeleverd. Hiervoor dienen wij uiteraard in het bezit te zijn van uw email adres. De digitale route is uitsluitend geschikt voor het Garmin navigatiesysteem.

SORRY VOLGEBOEKT

 

VOORWAARDEN.

« Terug naar de agenda