Publicatiedatum 03-02-19

4 daagse Sauerlandtour | 3 – 6 mei 2019

Vrijdag 3 t/m maandag 6 mei 2019 organiseert Gebben Motoren in samenwerking met Vervolg Trainingen Motorrijden de 4 daagse Sauerlandtour.

Uiterlijk tot 31 maart 2019 inschrijven i.v.m. definitieve boekingsdatum.
Daarna op aanvraag i.v.m. beschikbaarheid kamers.

LET OP NOG 1 PLEK VRIJ OP EEN 2 PERSOONSKAMER

Sauerland is een streek en middelgebergte in Midden-Duitsland. In vergelijking met het gebied langs de Rijn meer naar het westen en het Ruhrgebied is het minder dichtbevolkt. Door de natuur tussen de bergen en heuvels, gelegen in de nabijheid van Nederland vormt het een favoriete reisbestemming voor veel Nederlandse motorrijders.

4 daagse Sauerlandtour mei 2016De hoogte varieert van ongeveer 200 m in het dal van de Ruhr tot ruim 840 m in Hochsauerland, in de omgeving van Winterberg. Daar ligt, in het Rothaargebergte, de Kahler Asten, 841,9 m. dit is. De Langenberg is met 843,2 m de hoogste berg van het Sauerland en ligt op de grens van Noordrijn-Westfalen en Hessen. Het Sauerland ligt in het stroomgebied van de Rijn en de Wezer. In Sauerland ontspringen verschillende rivieren. Een aanzienlijk deel van deze rivieren wordt onderbroken door stuwmeren, die dienen voor wateropslag, regulatie van het waterpeil, recreatie en soms energievoorziening. Een aantal van de stuwdammen is tijdens de Tweede Wereldoorlog gebombardeerd.

De aanrijroute en terugroute zijn ± 350 km. De twee dagen dat wij in Sauerland gaan rijden zijn de routes ± 250 – 275 km.
De routes zijn zo afwisselend mogelijk gekozen. In Sauerland is rijk aan een grote variatie van landschappen. Het glooiend landschap biedt je prachtige vergezichten, mooie bossen, mooie haarspeldbochten, maar bovenal prachtige wegen om te rijden. Motorrijden in  het Sauerland is iedere keer weer een feestje.

De routes zijn voorgereden en correct uitgewerkt. Het eerste deel van de aanrijroute en laatste deel van de terugroute zullen over snelwegen gaan, maar over het algemeen rijden we over kleine bochtige wegen. Zo kunt u genieten van het motorrijden in het prachtige Sauerland.

U verblijft in Haus Keuthen te Olsberg
4 daagse Sauerlandtour mei 2016-2Het sfeervolle Haus Keuthen ligt in het centrum van het vakwerkdorpje Elleringhausen, op ca. 6 km van Olsberg en biedt u een perfecte gastvrijheid. De medewerkers zijn er vriendelijk en dragen er zorg voor dat het u aan niets ontbreekt.

Het hotel :
Het hotel is gevestigd in een vakwerkhuis en bestaat uit twee delen, die zijn verbonden door een gang. Het heeft een klassiek Duitse inrichting, met veel gebruik van hout. Het hotel beschikt over een receptie (met gratis kluisjes), restaurant, bar, overdekte motorstalling, rookvrije kamers, terras, tuin, fitnessruimte met sauna (ca. € 6,50 per persoon).

Haus Keuthen heeft van 18.00 – 21.00 uur een all-inclusive formule. Dit geldt voor alle soft drinks, cola, huiswijn, tapbier, water, koffie en thee.

Start:
Op vrijdag 3 mei 2019 verwelkomt Gebben Motoren u rond 8.00 uur in het pand aan de Industrieweg 25 te Rogat. We starten ca. 9.00 uur.

Reisbegeleiders van Vervolg Trainingen Motorrijden:
De groep zal worden onderverdeeld in toer-, sporttoerrijders. Elke groep krijgt een eigen reisbegeleider, dit zijn enthousiaste motorrijders.

Motorcheck:
Om zeker te weten dat uw motor klaar is voor een lekker lang weekend toeren, kunt u zaterdagochtend 9 april 2019 een gratis werkplaats-check uit laten voeren.(Wel even afspraak maken s.v.p.) De werkplaats van Gebben Motoren geeft u hier graag meer informatie over.

Prijzen:
Totaalprijs 4-daagse Sauerlandtour incl. ontbijt, diner € 299,- pp. NOG 1 PLEKJE VOOR 1 PERSOON OP EEN 2 PERS.KAMER
Toeslag 1-persoonskamer € 15,- p/dag (slechts 3 beschikbaar). SORRY VOL.
Toeslag 1-persoonskamer op 2 persoonskamer € 27,- p/dag. SORRY VOL.
Inclusief plaatselijke Kurtaxe.

Routes:
De route kan digitaal worden aangeleverd mits wij in het bezit zijn van uw email adres. De digitale route is uitsluitend geschikt voor het Garmin navigatiesysteem.

 

Inschrijving Sauerlandtour 3 - 6 Mei 2019

 • Ik neem deel aan de Sauerlandtour van 3-6 Mei 2019

 • Vul hier s.v.p. uw telefoonnummer in waar u tijdens de reis ook op bereikbaar bent. Bij voorkeur uw 06. Standaard reageren wij op uw email adres.
 • Vul hier het telefoonnummer in van het thuisfront in geval van nood.
 • Eventuele 2e deelnemer

  We zullen proberen rekening te houden met ieders wensen zover mogelijk.
 • Alle inschrijvingen onder voorbehoud van betaling en beschikbaarheid. U krijgt van ons bevestiging binnen 3 werkdagen. Als u als 1 persoon inschrijft en samen op een 2 persoonskamer wilt, dient u zelf aan te geven met wie bij opmerking, regelt u dat niet dan betaald u de toeslag voor een 1 persooonskamer.
 • Denk hierbij bijvoorbeeld aan eventuele dieët wensen of dat u bij iemand op de kamer wilt, wij zullen dan proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.
  U gaat akkoord met de inschrijving, prijzen en voorwaarden reizen Gebben Travel zoals in de links hieronder te lezen zijn.
 • Na verzenden komt u automatisch in iDEAL terecht

De voorwaarden van Gebben Travel.